iPad 1 generacije s jailbreakom - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 1 generacije s jailbreakom - problem

02.08.2016 | 08:30
Bok, imam iPad Mini 16 GB 1. generacije s LTE, model A1455 s IOS-om 7.1.2 i jailbreakom.
Uređaj radi s jailbreakom već cca 2 godine i nemam mjesta više na njemu. Appove s Cydie pretjerano i ne koristim, jailbreakao sam ga prvenstveno zbog Kodija, kojeg baš i ne koristim. Koristim ga prvenstveno u autu za youtube, koji put navigaciju i malo interneta, tu i tamo neka igra.
Sad bih htio izbrisati jailbreak i vratiti ga na tvorničke postavke. Pročitao sam hrpu tema, ali nisam naišao na konkretne odgovore, stoga imam par pitanja:
1. Koji IOS staviti na taj uređaj? Pretpostavljam ne najnoviji (9) i pretpostavljam da mogu ostaviti ovaj na kojem trenutno jesam - 7.1.2 i da mi je to najbolja opcija.
2. Kako to napraviti? Da li mi može netko točno objasniti postupak brisanja svega što je sad na tabletu i stavljanja IOS-a 7.1.2?
Našao sam ga na www.omizio.com/jailbreak/verzije-firmware-a-download/ - da li netko zna koji file trebam downloadati, s obzirom da sam napisao koji je točno model iPada?
E da, btw iPad je kupljen u Hong Kongu, ako to nešto znači.

Help, please...
02.08.2016 | 09:25
iOS ide samo zadnji jer Apple ne potpisuje stare,ako budes radio erase all contens and settings na iPad-u upast ce u loop.Spoji iPad sa iTunes,ubaci u DFU mode i onda uradi restore i set as new.To je to.Itunes sam prepozna koji firmware i uradi DL
02.08.2016 | 10:29
Što je "loop"? Što je DFU mode?
hoćeš reći onda da ne mogu staviti IOS 7.1.2, koji je i sad, makar ga nisam upgradeao na noviji?
Tako nešto baš i nisam čitao, čemu onda oni linkovi s firmwareom s Omizio stranice?
02.08.2016 | 18:01
O koristenju ''Trazi '' na forumu suvisno je govoriti
03.08.2016 | 07:32
Hvala. I hvala na uputama za Googlanje.
I dalje nisam dobio odgovor kako staviti IOS 7.1.2, bez obzira što je rečeno da ga apple ne potpisuje.
03.08.2016 | 08:09
Mislim da je odgovor "nikako". Ja imam zadnji iOS na istom iPadu, i upotrebljiv je.
03.08.2016 | 08:44
Pa dobio si odgovor. Ne mozes ostati na starom sistemu.
03.08.2016 | 09:21
Hvala Riba, to je odgovor kakav tražim. Nije mi jasno zbog čega onda ovi na Omiziu drže stare IOS-e na svojim stranicama ako se nikako ne mogu instalirati.
03.08.2016 | 09:36
Nije problem iOS, problem je potpis. Kako Apple potpisuje samo zadnji iOS, tako samo njega mozes nstalirati. Navodno kako se taj potpis moze sacuvati ili tako nekako.
Slican je slucaj sa starim programima za iOS. Ako ih nisi sacuvao, ne mozes ih instalirati na stare telefone.
03.08.2016 | 09:51
To vise nije moguce uraditi,prije si morao imati JB na aparatu i sacuvane SHS blobs da bi mogao instalirati stari iOS.Vec sam ti napisao da nije moguce u postu iznad ali ti ocito ne citas ili ti je mrsko malo potraziti.Na svako tvoje pitanje vec postoji odgovor na forumu. Ako nisi primjetio ovaj forum je uredan i vrlo jednostavan za pretrazivanje,vjeruj uspjevamo ga takvog odrzati bas iz razloga sto se clanovi pridrzavaju osnovnih pravila-prvo potrazi pa onda pitaj.Da si samo malo obratio paznju vidio bi da npr. pod sticky u dijelu iPhone imas kako uci u DFU mode.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 37 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO