18.07.2018 | 16:34
smayoo kaže:
Ili odmaraš do kosti pa ti ne treba ni struja, a kamoli ipad.
A ne. Oponiram. Kupil sam si pretplatu na Jutarnji i prvo si otvorim osmrtnice da vidim tko je otišal zanavek. Tek onda ide naslovnica, malo vijesti, malo komentara, sport pa tek na kraju pljuvanje po Jutarnjem jer je to ustvari skenirani pdf koji mi zauzima užasno puno memorije. Crnu kroniku nisam spomenul jel su sve vijesti osim rezultata ženskog hokeja na travi crna kronika.(Iako je ženski hokej na travi sam po sebi crna kronika.) Tu je naravno i bluefire reader koji mi otvara sve ePubove bez da ih spremam u iBooks. Bezeciran je Terry Hayes - Ja sam hodočasnik i Daren Acemoglu i James Robinson - Why nations fail (tu nemam sa prijevodom).
Kao što vidiš, iPad je esencijalni dio mog godišnjeg odmora, jer kad me žena zove (znaš one njihove bedastoće, ajmo se prošetat, ideš u vodi, baš sam žedna i slično) mogu se pravit kako je baš sad najnapetiji dio knjige ili me uzrajal Sanader koji se opet razbolil. Jebiga, foru sa sinkopom je prodal skiper sa cvjetnog trga pa to više ne prolazi.
smayoo kaže:
Da si pitur pa da te na odmoru zamole da u fušu riješiš neku ostavu ili garažu, bi li to radio rodulom ili slikarskim pinelićem?
Znaš kak bi ti na RTL-u rekli? A šta reć. (To mi je daleko najgluplja novinarska poštapalica.) Ne radim na RTL ali će izgleda MPB na more. Stavio bi smajlić al' mi nije smiješno. Šatro.