17.09.2018 | 16:23
Imam iPad 6 (2018), više sam nego zadovoljan, kupio sam samo wi-fi verziju s obzirom da ga koristim većinu vremena kod kuće. Ako ga misliš koristiti, tj. brat, u okruženju wi-fi, onda je po meni cellular opcija nepotreban trošak. A onda uz to trebaš i karticu operatera zbog podatkovnog prometa. Što se tiče rada sa miksetom u to se ne razumijem, znam samo da mi preko bluetootha na mini-liniju isporučuje zvuk bez greške.
Služi mi kao preglednik slika, interneta, pisanje dopisa, planer, jukebox za slušanje glazbe, ženi za pokoji recept, malo sa klincem učim i crtati na njemu... Fluidan i brz uređaj. Prije svega, lagan, što je kod tableta dosta bitno. Svima je po rukama, i svi ga se love, čak i susjedi kad svrate na kavu žele pipkati po njemu (što mi nije drago), on je ipak moj
Baterija uredno traje čak i 3-4 dana sa konstantno uključenim wi-fi. Osobno bih gledao modele koji će podržavati posljednji iOS, koji izlazi za koji dan, pa onda vidjeti reakcije korisnika. Navodno će raditi fluidnije, brže i stabilnije od svih dosadašnjih OS-ova.
Napomena, čini mi se, nisam siguran da li čita FLAC datoteke (možda ti je to bitno), no klasičan mp3 čita bez problema, a znam da se FLAC može putem iTunesa (Mac ili PC) lako prekonvertirati u neki od Appleovih looseless formata, što dođe na isto.