25.05.2021 | 13:34
invictus kaže:
@moonlike - kako si zadovoljan sa Airom? Kako radi Touch ID? Kakva je baterija? Jesi uzeo Wi-Fi ili Cellular?
Ne znam nisam sam šta uzeti, Pro 11" ima 120Hz ekran, 4 zvučnika, i tako dalje..
Nakon iPad-a 9" iz 2017, Air 2020 me odusevljava. Znaci usporedujem ta dva. Baterija traje bez greske dva do tri dana, uz moj nacin upotrebe, a koristim ga zaista puno. Preko dana poslovno (zabiljeske, podsjetnici, citanje i obrada dokumenata, email, web...). Uglavnom ako nisam za svojim radnim stolom, a to je dosta cesto, iPad odraduje sve. Nakon posla, posluzi za citanje casopisa, imam kindle na njemu (mada imam i sam kindle, pa manje iPad za to koristim), pogledam kakav film na netflixu... Uglavnom je u [pogonu stalno i u tom rezimu dva tri dana baterija traje (puna tri dana nategnuto, ali dogodi se).
Touch ID radi besprijekorno. Tu tehnologiju je Apple dovoljno razvio i ima iskustva, tako da neces imati s tim problema. Ja nemam... brzo i responzivno.
Nisam uzeo Cellular vec WiFi. Meni osobno cellular nema smisla jer puno putujem.
Ima i Air 2020 cetiri zvucnika, a na koliko je herca ekran, nemam pojma...