09.05.2022 | 18:52
Tražim file manager koji može potegnuti fileove sa sticka/eksternog diska (radi se o RAW fotkama) na iPad i ubaciti ih u Camera Roll.
Probao u zadnjih par dana oko 30 različitih besplatnih, masa njih ne može pristupiti disku/sticku. Oni koji mogu, a malo ih je, mogu kopirati samo u neki od foldera na iPadu, a onda ih Camera Roll, pa tako i aplikacije za obradu, ne vide. Probao označiti sve fileove, pa Share i Save, ali i dalje se ne pojavljuju u Camera Roll.
Od tih tridesetak, dva iskaču.
- ES File Explorer ima opciju spremanja u Camera Roll, ali ne radi nego baca error.
- FE File Explorer također ima opciju spremanja u Camera roll, i radi, ali nakon 40-50 fileova izbaci error i ne može dalje. Uspio sam tek kad sam označavao po 20-30 komada, a to onda traje, jer nema select all, nego jedan po jedan.
Dosta specifičan problem i zahtjev, pa se nadam da ima ovdje netko tko koristi file managere i susreo se s problemom kopiranja slika u Camera Roll.
Probao sam i sve fotke ubaciti u DCIM folder, pa ga prevariti da pročita stick kao kameru i ponudi direktni import u Camera Roll, ali ne da se.
Nisu problem ni plaćeni file manageri. Platit ću ga ako radi, ali ne mogu ga isprobati ranije.
[Appleov Files, koji je dio OS-a je smeće koje se smrzne čim mora raditi s većom količinom fileova]