Dvojba iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dvojba iPad

03.12.2024 | 21:13
Može savjet u vezi iPada..

Uzeti obični iPad 10-te generacije 256GB ili uzeti iPad Air M1 64GB?

Ja naginjem ovome prvome od 256GB, ali htio bih čuti i vaše mišljenje..

Nekako mislim da bi se ovaj Air M1 brzo napunio tih 64GB..

E da, dobivam ih po istoj cijeni.. pa eto..
03.12.2024 | 22:00
"Brena je Brena, al dvaput je dvaput" - da citiram stari vic, u prevodu: M1 je M1, al 256 GB je 256 GB.
pa ti sad vidi.
03.12.2024 | 22:35
www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11106&idPhone2=11411

a za što ćeš koristiti.. jer M1 ima usbc pa možda možeš neke stvari prebacivati ili držati na nekom USBC sticku? Ima nešto bolju kameru ali tko koristi kameru na iPadu (onu stražnju, ne pričam o selfie kameri), ima noviju verziju BT-a, podržava WiFi 6 i mislim da je dugotrajniji što se tiče dobivanja updatea. Jedina prednost običnog iPada je više storagea i ima 3.5 stereo jack. I nema izbačenu kameru pa se ne klacka kad je položen, ako je to bitno.
04.12.2024 | 01:40
Ender kaže:
"Brena je Brena, al dvaput je dvaput" - da citiram stari vic, u prevodu: M1 je M1, al 256 GB je 256 GB.
pa ti sad vidi.

Kod nas je bila Fata.

Da citiram Božu Prku na sastanku u Japanu: “…Fata is Fata, but twice is twice.”
Japanci se nisu smijali.
04.12.2024 | 14:12
Kako to, fkt se čudim.
04.12.2024 | 15:07
ファッタ イズ ファッタ バット トゥワイス イズ トゥワイス

Istina, nema smisla, to njima stvarno nije smiješno tj ne bi bilo smiješno.
A ako bi se i nasmijali, to bi bilo iz kurtoazije.
04.12.2024 | 18:24
Da se vratimo on topic, @invictus, meni osobno je 64 GB dovoljno do smrti, ali to su moje navike korištenja. Da su danas u ponudi još uvijek iPhonei od 16GB, a bi takvog kupio i bez problema koristio. A kakve su tvoje navike - to ti znaš bolje. Ako se voliš memorijom raskošno koristiti, nemaš se što misliti, klasični iPad s više memorije ti je bolji izbor.
04.12.2024 | 20:14
Meni je iPad Pro M1 prvi iPad, koji je stvarno upotrebljiv. Ženi sam kupio M1 Air sa 64GB, svakodnevno ga koristi za faks, sve je na njemu, a memorija (još) nije problem. Uz to sam joj dao i USB stick sa dva porta, da može jednostavno kopirat stvari... mada bi išlo i wireless, ali ipak...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 32 minuta
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (275)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO