Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?

22.07.2024 | 11:42
Idem mjesec dana na Velebit i na Žirje. Na tim lokacijama želim ponekada gledati HBO odn Max sa HDMI Android TV uređaja.
Spojim se s iPhone 14 na Internet i preko Interneta spajam iPhone i Android TV koji je spojen s TVom.
Da li da koristim standardnu Internet vezu za spajanje iPhoneom i Android TVom prema HBOu (Max) ili da kupim pretplatu od 5,31€ za gledanje HBO (Max) na TVu?
Ja sam na pretplari BonBona.
Nisam previše stručan sa tim stvarima
22.07.2024 | 20:23
Pod 1, jesi li uopće siguran da ćeš imati mobilne mreže na navedenim lokacijama? Po Velebitu iz prve ruke znam da je jako teško naći lokaciju sa stabilnom 3G mrežom (a kamoli 4G ili 5G).
22.07.2024 | 23:08
Jesam, siguran sam zaVelebit jer tamo imam kućicu od mojih pradjedova. Tamo ljetujem otkad znam za sebe...
23.07.2024 | 00:00
Što te zapravo muči? Ako imaš pretplatu na iPhoneu koja je flat (ili dovoljno bogata da možeš streamati video bez brige), napravi hotspot na njemu i spoji Android na iPhoneov hotspot i vozi.
23.07.2024 | 05:28
Jasno mi je kada stremam video, no tada mi puno troši GB moje imam u BonBon pretplati. Mene zanima druga opcija gdje imam pretplatu i na HBO (Max).
Da li mogu preko te pretplate koju imam na iPhoneu gledari filmove preko Android TVa na svom TV uređaju?
Glupo mi je gledari filmove na malom iPhoneu
23.07.2024 | 11:42
Ne kužim...
Imaš na iPhoneu HBO pretplatu preko MaxTVa, takvu da ti ne treba fiksni internet (wifi veza) niti troši data promet tvog mobilnog broja? Kako to točno funkcionira?

Mislim, čak i nije bitno što ja ne znam kako to funkcionira ako ti zaista funkcionira (probao si nekad, negdje?). Pretpostavljam da to što želiš možeš izvesti tako da pustiš mirror screen s iPhonea direktno na TV (ako ovaj to podržava za Apple uređaje). Druge neke opcije ja ne znam.
23.07.2024 | 12:14
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo
24.07.2024 | 07:25
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 07:35
diplodocusIII kaže:
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo

Meni samo jedna stvar u cijeloj priči nije jasna.
Pričamo o SMART TV-u.
Glupih nema već osam godina.
Odi na aplikacije, skini HBO MAX, ukucaj username i password koji su ti dali i ćao đaci.
Ili ti to ne radi?
PS:
Zašto bi ti trebao iPhone za gledanje HBO-a na TV-u?
Ja sam ugovorio HBO preko Telemacha (EON paketa u okviru kućnog interneta) - i gledam HBO preko internet preglednika na laptopu, aplikacije na TV-u, aplikacije na EON Box-u ili aplikacije na iPhone-u.
Ne istovremeno, naravno.
Istovremeno mislim da mogu dva aparata uključiti da streamaju HBO.
I kako se kačim na net uopće nije bitno.
E sada da li je to što si ti uzeo uslugu preko mobilne mreže pa je tu možda nešto drugačije - ne bih znao.
Iako mi ne ide u glavu zašto bi bilo...
Jesi li probao ovo što sam naveo uopće?
24.07.2024 | 07:47
Evo naletih ti na ovo, ako zaista ne možeš instalirati aplikaciju na TV-u.
www.businessinsider.com/guides/streaming...ct-iphone-to-tv?op=1
24.07.2024 | 08:04
@Kloba, ne zeli jer ako ne vuce sadrzaj na telefon i gleda na telefonu, onda mu trosi internet promet.
Operater daje uslugu HBO uz pretplatu i bez trosenja interneta, a uvjet je da gleda na telefonu.
Mora naci nacin kako prebaciti sliku s moba na TV.
Moze probati s kabelom ili mirror ili preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 08:06
Da - i mislio sam si da je tako neka caka.
A onda ništa.
Onaj link možda pomogne, drugačije zaista pojma nemam kako.
I na koncu - opet je limitiran količinom GB u internet paketu, pa ga ti gledaj.
U HD rezi film je 4 ili 5 GB.
Ako ne griješim.
PS:
Hvala @Jura...
Palčić
24.07.2024 | 10:55
jura22 kaže:
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.

Na LG smart TVu mirror screen s bilo čega (Apple, Android...) radi bez frke, uvijek, stalno...
24.07.2024 | 12:48
Radi, ali kad pustis HBO recimo, onda se zacrni ekran.
Ako imas neki stream servis, probaj znatizelje radi.
24.07.2024 | 13:07
Osobno bih na Velebitu i na Žirju prvenstveno uživao u prirodi, cugi, klopi, druženju s ljudima.
24.07.2024 | 13:12
Probaj:
1. TV i mob na istom WiFi
2. Mob spoji s BT na TV
3. Pokreni film i na gornjem desnom kuti stisni srednju ikonu i spoji s TV om koji si malo prije upario.
Trebala bi se prikazati sloka na cijelom ekranu. Mob ti glumi daljinski.

IMG_0326.jpeg
24.07.2024 | 13:36
Trebam li imati na iPhoneu i BonBonu dodatnu uslugu HBO (Max)?
24.07.2024 | 17:25
Ne razumijem?
Pa kako inace gledas MAX?
Preduvjet je iste WiFi mreza + spojiti TV bluetoothom s iPhoneom.
Pokrenes MAX i stisnes srednju ikonu i odaberes TV koji si malo prije spojio s BT-om.
Ako ti ne radi odi u Settings i spusti se do MAX-a i otvori, zatim omoguci ove dvije stvari:

IMG_0327.jpeg
26.07.2024 | 06:06
Hvala ti, bio sam na proputovanju i nisam stigao zahvaliti.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 51 minuta
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.
  • drlovric: Da jadni, kako bi to mogli priustiti. Bitno bi im utjecalo na poslovanje a pokrili bi desetke miluja ljudi (HR, BIH, SRB, CG). Sve isti jezik :) Iz istog razloga nemamo titlove na Apple TV. A Slovenija ima. Valjda su veci od ostatka ex. YU :)
  • dpasaric: Nema Hrvatske jer bi to značilo da moraju zaposliti osobu koja čita komentare na našem jeziku, a za to smo premaleno tržište. Ostavi komentar na ENG na US/UK zemlji i ciao.
  • dpasaric: MacBook Pro M4 16" prikaz je na naslovnici! :)
  • Yonkis: Zašto nema Hrvatske kada se želi dati feedback na nešto Appleovo? [link]
  • Yonkis: iCloud (plus). Ne prikazuje znak “plus”. Hellou, 21st ovdje :))))
  • Yonkis: Ako imate iCloud onda možete koristiti [link] čak i sa Android korisnicima.
  • m@xym: @Zdravac, naravno da hoće.
  • Zdravac: Hoće li nam to Apple proizvodi drastično poskupiti?
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO