Baterija iPhone 15 pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Baterija iPhone 15 pro

16.02.2025 | 12:51
Pozdrav heeeelp... imam iPhone 15pro star godinu dana (garancija istekla 08.02.) i nakon toga mi je baterija pocela divljati, bude sve oke, ali nakon sto se spusti ispod nekih 52% nakon par minuta se spusti na 10%. Azurirala sam iOS, resetirala ga, napravila onaj hard reset, nista...i dalje isto. Zdravlje baterije mi je na 92%, sve ostalo radi okej. Trudila sam ga puniti do 80% u zadnje vrijeme, prije toga do 95% otprilike. Ugasila sam sve moguce (lokacijske usluge, osvjezavanje u pozadini, iskljucila Siri) ali vidim da mi pokazuje kako mi u pozadini bateriju trose "nedavno obrisane aplikacije" i to cak 54% bude... sad sam ga maloprije napunila na 100%, skinem s punjaca on padne na 90% i evo za par minuta je vec 85%
Da mjenjam bateriju ili sta bi to moglo biti?
16.02.2025 | 13:32
Jesi li probala resetirati postavke? Čak Sve postavke? To kao prvo za početak.
16.02.2025 | 13:37
to jedino nisam probala... ali evo budem i to...
16.02.2025 | 14:02
Sigurno postoji i neka aplikacija za provjeru zdravlja baterije, to možda zna netko bolje od mene.

01. Napraviti backup svega na iCloud (slike, poruke, mailovi, bilješke…)
02. Pripremiti podatke za ponovnu prijavu na iCloud (kor. ime i lozinka)
03. Napraviti reset na tvorničke postavke, znači postaviti telefon kao novi.

Iako mislim da je baterija dala svoje. Da ki je mobitel bio u ekstremnim uvjetima (visoka ili niska temperatura).
16.02.2025 | 14:08
mislim da je neko pominjao ovde, ali da ponovim - ima onaj program za Mac-a "coconutBattery", instaliras i onda povezes iPhone sa Mac-om i imas poseban tab za iOS devices, i tamo ti ocita i battery health i capacity.
16.02.2025 | 18:25
i ja mislim da je baterija dala svoje. Resetirala sam ga na tvornicke postavke, bio je kao oke, izasla sam van sa baterijom 70%, odjednom se ugasio, upalim ga, bat 10%, dosla kuci ugasila ga totalno (bez punjenja), nakon par sati sam ga upalila a ono 60% bat...
16.02.2025 | 20:47
Ovo zvuci kao ostecena celija, npr ako prenoci na ekstremno hladnom, i potrebna je nova baterija. Simpromi su bili identicni - naglo "praznjenje" i gašenje uređaja.
Ja sam jednom ostavio laptop u autu na minus temperaturi i imao iste simptome - dijagnosticki software je rekao ostecena celija i potrebno je bilo zamijeniti cijelu bateriju. Radilo se o nekon HP laptopu...
16.02.2025 | 21:59
A koliki je battery health? Kako si mogla bateriju "spržiti" u godinu i pol dana? Imam doma iPhone 11 sa 83% health-a.. iPhone 11!
16.02.2025 | 22:22
pa vidi, ove mladje generacije ne ispustaju fon iz ruku i uvek je aktivno trista nekih mesindzera, tik-tok, FB, insta... cega sve jos nema. i normalno da se bat istrosi.
kod mene iPhone Xr - 82%, Xs Max - 81%.
16.02.2025 | 23:38
Tri godine star iPhone SE, baterija mi je na 88%. Točno kako bi i trebalo biti.
  • kupus
  • Posjetitelj
17.02.2025 | 00:08
Ako nije kupljen na firmu, garancija je 2 godine. Baterija je otišla, reklamiraj ga u dućanu gdje si ga kupila.
17.02.2025 | 08:13
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/
17.02.2025 | 22:53
Ladidee08 kaže:
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/

Ako to piše u iPhonu to je Apple jamstvo. U HR prema zakonu imas 2 godine jamstva (2. godina preko trgovca), tako da se javi Telemachu i pozovi na materijalne nedostatke kako je kupus napisao.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • gesundheit: Ima li tko crni titan band L za AWU2?
  • Yonkis: Također, ako pitaš bilo koji AI npr Grok, Perplexity, Copilot, ChatGPT i postaviš baš to pitanje (plus detalji) možda već dobiješ neki dobar lead za daljnje rješavanje.
  • Yonkis: Otvori novu temu u Forumu te navedi koji je OS i koji MBook kao i koja verzija softwarea jer tu na Vikalici ne možemo u detalje tj dopisivati se naširoko.
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P
  • Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
  • Ender: @hal9000: tako sam nesto i pretpostavio :)
  • hal9000: @Ender Nemam pojma! Toliko davno je to bilo da se ne mogu ni sjetiti! :D
  • Borisone: Novi Mac Studio, MacBook Air, iPad Air i iPad.
  • Borisone: Toliko najava ovaj tjedan a vikalica šuti.
  • Lihto: Its Been 84 Years XD
  • Ender: @hal9000: posle koliko vremena je bio taj restart?
  • hal9000: Danas sam restartao Mac! :O
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

MacSlavko, tino1, VanjusOS, Anonimci (401)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO