Privatne poruke
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Privatne poruke

28.02.2018 | 21:27
Zašto privatne poruke kad stignu nisu crvene recimo nego su ovako zelene?

image_2018-02-28.jpeg
01.03.2018 | 00:26
Ja sam daltonist, pa mi to sve isto. Zelena, crvena... blah.

S kim se ti to uopće dopisuješ??? S obzirom koliko ti je to bitno, rekao bih da je neka dama u zlatnim godinama ili UDBA
01.03.2018 | 03:34
Nekad je (ako me sjecanje ne vara) ova poruka bila crvena.
Nije mi uopce bitno nego eto cisto kurioziteta radi.
01.03.2018 | 11:42
A može biti i da Riba nešto muti... Predugo je tamo na Istoku, pa je iz crvenog prešao u zeleno.
Svejedno mi nije jasno, Žabac, kako to da baš tebi - od svih na Jabučnjaku - fali crvena boja

No, evo prijedloga kako bi to možda moglo biti vidljivije:

Poruke0.jpg

Poruke1.jpg
01.03.2018 | 12:07
Koliko sam shvatio od Ribinih poruka, on radi koliko stigne na novoj verziji stranice.
01.03.2018 | 13:20
Mali doprinos temi (a da poruke nisu ni zelene ni crvene)

zabacv1.jpeg

zabacv2.jpeg
01.03.2018 | 13:36
Vama dosadno, ljudi?
01.03.2018 | 14:20
smayoo kaže:
Vama dosadno, ljudi?

Snijeg nas zameo, pa se ne možemo ići igrati na livadi
01.03.2018 | 16:10
Ne fali mi crvena nikako!
Ali kako se novo nešto označava crveno, a ne bi trebalo uvoditi novu boju pa sam zato i predložio.
Ja bi plavu boju, ali me se ne pita.

E da, gumb "odjavi se" na iPadu (iOS-u) i na OSX-u je drugačiji.
10.10.2023 | 16:58
Iako je tema starija, naslov odgovara problemu, a on je da ponovno ne dolazi email obavijest (na Gmail) za nove privatne poruke.
10.10.2023 | 17:18
Meni je stigla obavijest normalno, evo maločas. Na zoho.com
10.10.2023 | 17:20
Imali smo taj problerm nedavno, iskljucivo vezan uz gmail racune. Obavijestit cu odgovorne.
10.10.2023 | 18:11
smayoo kaže:
Meni je stigla obavijest normalno, evo maločas. Na zoho.com

Eto da javim da niti email obavijest o novim postovima ne dolazi.
11.10.2023 | 20:02
Tehnicki direktor je javio da je predanim radom njegovog odjela prijavljen problem rijesen!
11.10.2023 | 20:20
Riba kaže:
Tehnicki direktor je javio da je predanim radom njegovog odjela prijavljen problem rijesen!

Potvrđujem, email je stigao.
12.10.2023 | 02:36
Riba kaže:
Tehnicki direktor

njegovog odjela

12.10.2023 | 15:42
Kaj je jabučnjak spustio kriterije ? Ja kad sam se davno regao, tada nisu dolazili u obzir računi gmail, ili yahoo mail i sl. pa sam se ragao na službeni mail od firme.
12.10.2023 | 15:46
Ke? Nisu nikada postojala oganicenja na email providere, samo eto neki vole raditi probleme vise od drugih.... mozda ti email za potvrdu nije stizao.
12.10.2023 | 16:28
Riba kaže:
Ke? Nisu nikada postojala oganicenja na email providere, samo eto neki vole raditi probleme vise od drugih.... mozda ti email za potvrdu nije stizao.

Poštovani admine,

Nije to baš tako. Prije desetak godina kad sam se htio regati ovdje, dobio sam obavjest da ti računi nisu valjani za ovaj forum, pa ih nisam niti isprobavao

Hoću reći to je pisalo na obavjeti od foruma, kad sam se htio registrirati.
12.10.2023 | 16:36
Eto vidis kako je to na kraju bio dobar savjet!
13.10.2023 | 21:14
cariblanco kaže:
Kaj je jabučnjak spustio kriterije ? Ja kad sam se davno regao, tada nisu dolazili u obzir računi gmail, ili yahoo mail i sl. pa sam se ragao na službeni mail od firme.

Mislim da ja imam yahoo mail vezan uz Jabučnjak. A jedini drugi koji imam je gmail. Vidim da mi je account star 18 godina.

Usput, vi koji poznajete Đuru/Sinišu i privatno, što je s njim? Jel ga korona satrala? Jel živ?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 29 minuta
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, JOHN, Riba, smayoo, Anonimci (478)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO