Hvala Bertoneu sto je prihvatio podijeliti moderatorski posao sa Smayoom, tako da sada svoje nezadovoljstvo i bijes mozete ravnomjerno rasporediti na dvije mete ali isto tako dobiti duplo stapom po prstima!
Hvala na dobrodošlici,... baš po peti put slušam ovo
... ali dobro, što je tu je
Usput da pučanstvo zna, @Smayoo me već kontaktirao, dao upute, a održali smo i prvi radni sastanak na kojem je mudro dogovoreno da će on u nadležnosti imati regiju Sjeverne i južne Hrvatske obale te Planinsku Hrvatsku (crveno, žuto i plavo) dok bi moj dio bio Centralni i istočni dio Hrvatske (zeleno i ljubičasto).
Naravno, kako ne znamo tko je od kuda, podjela ne vrijedi ništa, ali je lijepo od nas što smo se barem na papiru dogovorili
Ok, sad sam završio s ozbiljnim dijelom predstavljanja pa idemo na neozbiljni,... ono čemu ću težiti, a temeljeno je na 20-ak godina moderiranja na dva druga foruma i jednom IRC kanalu (ako se netko još sjeća IRC-a), je da ću se truditi biti objektivan i neću sudjelovati u raspravama ako najušim da ću morati poduzimati bilo kakve radnje oko modiranja postova jer samo na taj način mogu zadržati objektivnost.
Toliko od mene za sada,... idem si još jednom pustiti Bebeka
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM