19.11.2024 | 14:45
Pozdrav,
Iskreno nisam prije bio neki veliki korisnik jabuke, većinom Win, i Linux ... i eto dođe i u moju kuću pokoji jabučni proizvod(imao sam iPad 2 generaciju koji sam kupio u Italiji dok sam tamo živio, onaj šta je izgledao kao iPhone) a sada imam iPad i Mac Mini.
Kad čovjek koristi kompjutere kao alat a ne tretira kutiju kao malo "božanstvo" onda se priključuješ toj vrsti foruma, grupa ... tako i ja dođoh na Jabučnjak.
Bio sam član dosta foruma, vidio svega, bio editor, admin ... mogu kazati da je Jabučnjak super forum i za svaku pohvalu mada ja nisam bio nešto aktivan jer do kupnje iPada i Mac Mini-a ...
Pitao sam neka pitanja na forumu na koja mi je trebalo odgovoriti, malo sam diskutirao, sa nekima dijelim mišljenje, sa nekima ne(tako treba i biti) i nisam naišao na niti jedno "šprdanje" ili tipa nađi na "Jubitu", već su ljudi jako ugodni, pomažu, brzo odgovaraju i iskreno dijele svoja stanja sa računalima i svojim iskustvima, pozitivnim ili negativnim.
Evo recimo bio sam član jednog foruma za Ryzen, nedaj Bože da kažeš kako je nešto drugo bolje ili da spomeneš Intel...
Svaka čast, forum je vrh i koristit ću ga uvijek i to ne samo ako mi nešto treba. Sada svaki dan bacim oko, pročitam nešto, isto kao i novine
...
P.S. Ako sam falio mjesto teme premjestite ga gdje spada!
Još jednom kapa do poda za forum i hvala svima na pomoći i podršci koju su mi pružili pogotovo za Mac Mini. Ja znam što znači pomagati jer nastojim dosta pomoći(gdje i koliko mogu) naročito mladim sa spektrom autizma(imam u obitelji) i sve samostalno financiram(od web stranica, održavanja ...), čak pomažem i sportskim društvima na siti način(izrada web stranica, održavanje ... sve besplatno) ali samo onima koji pomažu mlade sa "pokojom manom".
Nadam se da nisam nikoga "ucijepio", htio sam samo reći da sam zadovoljan što sam našao forum kao što je ovaj!
Hvala i LP