11.08.2004 | 10:51
Daklem, ....ja bih jednu M i jednu XS, ...te možda dvije manje za klince ovisi o cijeni.....
Glede izgleda, treba biti obična majica, jednostavna. Boja zelena, ...i to ona koja se koristi na jabučnjaku (recimo jedna od ovih koja označava postove u forumu, ona tamnija, jer bi ona svjetlija izgledala "isprano" )
Na prednjoj strani treba biti jabuka (Jabučnjakova jabuka, nenagrižena tamno zelena), i to ne prevelika na desnoj strani majice. ....eventualno ispod ispisati manje "
www.jabucnjak.info" ili "Jabučnjak", .....i/ili to (natpis) staviti na desni i/ili lijevi rukav.
Druga solucija je slična samo sa inverznim bojama (tamno zelena majica, svijetlozeleni logo i natpis).
"Leđa" majice bi ostavio nedirnutima.
Evo, ....ak se odluči za ovu soluciju (ili neku drugu gdje se od jednog A4 papira može složiti logo i natpis za bar 4 majice) te se ide na to da netko izrađuje majice sam a ne u nekom specijaliziranom dućanu, ja sam spreman i voljan donirati transfer papir za izradu majica (ali neću ja to peglat), ...pa ako treba čak i na njega isprintati potreban logo, ...mada bi bilo bolje da to isprinta netko sa kvalitetnijim printerom (ja imam pljuckalicu Canon S400 1440x720 dpi)... (MAK ?!? na kolor laseru).
Jedino je problem naći majice navedene boje, ...no mislim da posjet na neki plac ili u "Konjščinsku" može riješiti problem, jer se tamo uvijek može dogovoriti da se kroz dva-pet dana nabavi potrebna količina majica odgovarajućih boja i veličina.