Sitnije novosti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sitnije novosti

26.04.2005 | 17:57
U popisu ljudi koji su online sam dodao link koji prikazuje profil osobe. Kad smo vec kod profila, koja sve polja bi bilo zanimljivo dodati u isti? iChat pretpostavljam...mozda mjesto u kojem se netko nalazi? Idemo s prijedlozima.
Prihvatio sam se galerije slika, biti ce uskoro.
Dalje, Otvaralica iz nepoznatog razloga radi u slow-motionu. Ima li kakav strucnjak koji zna zbog cega se to dogadja? Navodno taj problem ne postoji u IE-u na Widnowsima, moze li netko potvrditi?
Trece, ako se klikne na poruku na popisu najnovijih poruka stranica se ne ucita do kraja. Reload pomaze, a problem ne postoji ako se prije toga udje i izadju u forum. Na rjesenju se radi.
26.04.2005 | 19:58
\"Navodno taj problem ne postoji u IE-u na Widnowsima\" da gle, stvarno, sad sam na piceku i stvarno otvaralica radi okay.....
26.04.2005 | 22:03
Bestraga!
Cini se da je flash zaista hendikepiran na Macu
27.04.2005 | 10:28
Taj problem ne postoji ni u IE-u na Mac OS 9.1
27.04.2005 | 11:25
Sad sam isprobao sa IE-om na OS X i tamo je takodjer sporo. Pokusat cu od kuce sa jednim strojem gdje je jos OS 9. Hvala na informaciji!
27.04.2005 | 12:17
Ja bih predložio da kod imena (profila osobe) bude iChat i mjesto od kud je čoek, pa ko da iChat nick, da, a ko ne... njegova stvar...

Probo sam otvaralicu i fakat je spora, no mislim da je problem u tome da si ju stavio zajedno sa svim php-om i asp-om (ili šta god se već vrti na stranici....)
Prijedlog i rješenje... Stavi da se otvaralica vrti u novom prozoru jer tada flash može raditi normalno (ne mora cijelo vrijeme paziti na vikalicu i na to ko je online (to ti sve usporava flash!!))
27.04.2005 | 12:31
Dodat cemo mjesto onda za pocetak. Sto se tice Otvaralice, ako bolje pogledas vidjet ces da na Otvaralici nema Vikalice upravo iz tog razloga. Na stranici sa otvaralicom nema u biti nikakvih dinamickih elemenata koji bi je metali. Da i ima nesto, to bi se vidjelo i na Win-IE/u. Ocigledno je stvar u lose napisanom Flash pluginu kojem nesto smeta.

Update: Upravo sam isprobao u Firefoxu (malo bolje ali i dalje neupotrebljivo) i Operi 8 (potpuno glatko radi!).
Uh.
29.04.2005 | 07:00
RSS? Nisam to prije primjetil! Klik na to donosi revolucionarni status quo Može li malo objašnjenje i uputa?
29.04.2005 | 10:55
Bit ce sve cim prodju prvi testovi!
10.05.2005 | 11:45
Šteta, vidio sam taj RSS na prezentaciji, no mi koji još ne možemo koristiti Tigra, jer nam Mac služi prvenstveno kao sredstvo za rad, iskazujemo zbog RSS i Jabučnjaka, veliku ljubomoru prema vama koji ste već prešli na novu OS mačkicu!

Usput pitanje, za NEW JABUČNJAK i sitnije novosti:

kako naći korisnika?

popis korisnika/nađi korisnika/(povećalo)traži

upišeš ime npr Krešimir, piše koliko puta ga je našao, ali ne ispiše pronađenu listu iliti popis pronađenih Krešimira, ne pokazuje niti ako tražim pod kojem kriteriju korisničkog profila?

Da li to nešto kod mene ili općenito ne funkcionira?
10.05.2005 | 11:48
da...to sam i j aprimjetio...ni meni ne radi kad kliknem na traži
11.05.2005 | 20:46
Gle, ne radi....
Stavljeno na popis stvari koje treba popraviti.
12.05.2005 | 19:13
Može li, molim vas, malo pomoći oko 10.3.9 RSS/NetNewsWire. Ne kužim kako izabrati screensaver, ka pod options (kako sam pročital od Ribinih uputa) nemam ništa pametno za izabrati. Ako pak izaberem folder od NetNewsWire, sve osim Jabučnjaka mi se vrti (2shoes, WiredNews, BBC, Verstracker...)... HEEEEELLPP!!!!!
13.05.2005 | 00:00
Što se tiče RSS screen savera, prvo moraš RSS sa Jabučnjaka (glavni ili onaj iz foruma) memorirati u bookmarke u Safariju, tek onda ćeš ih moći izabrati u RSS screen saver opcijama.
U NetNewsWire, moraš dodati RSS sa Jabučnjaka, npr desni klik na RSS ikonu sa lijeve strane ili onu na dnu foruma, zatim odabereš opciju \"Copy link\", i onda u NetNewsWire dodaš to kao novi RSS kanal. Piši ako i dalje zapinje!
13.05.2005 | 12:16
sve sam to već i prije napravil i izbrisal sve ostale kanale osim Jabučnjaka, ali u Screensaveru mi se nudi opcija NetNewsWire, s svim kanalima osim s Jabučnjakom, koji je jedini stvarno u njemu izabran.

Problem je možda i da ja ne znam što tražim, najme u NetNewsWire-u vidim Jabučnjak i linkove na novosti, ali ne vidim zašto bih se time služio, kad onda bolje mogu imati otvoren Safari i direktno vidjeti Jabučnjak?!?!?!! Pretpostavljem da je RSS trenutno javljanje pristizanja novih poruka, dok ništa ne radiš, ili radiš u drugom programu? Kao u onom filmu \"You have a massage!\"
Možda ja previše maštam ili sam gledal previše filmova, čital sf knjiga?
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
13.05.2005 | 15:46
Mala pomoć userima za RSS: meni se najviše dopada kako je to riješeno u Firefoxu (dakle, ne treba vam ni Tigar). Lijepo se pretplatiš na feed i staviš ga u Toolbar Bookmark meni, pa odatle izgledaju kao brzo regledivi propadajući meniji u kojima se vide naslovi. Najbrže i najpreglednije.
Sve ostalo mi je tlaka, nevrijedna truda, pa i kako to Safari radi, a kamo li da za to trošim prostor za prozor posebne aplikacije.
13.05.2005 | 17:25
k*art je napisao:
sve sam to već i prije napravil i izbrisal sve ostale kanale osim Jabučnjaka, ali u Screensaveru mi se nudi opcija NetNewsWire, s svim kanalima osim s Jabučnjakom, koji je jedini stvarno u njemu izabran.

Zbunjen sam, NetNewsWire i RSS screen saver nemaju nista jedan s drugim. RSS screen saver ce ti u opcijama ponudiri RSS feedove koje si stavio u Safari bookmarke.

[quoteProblem je možda i da ja ne znam što tražim, najme u NetNewsWire-u vidim Jabučnjak i linkove na novosti, ali ne vidim zašto bih se time služio, kad onda bolje mogu imati otvoren Safari i direktno vidjeti Jabučnjak?!?!?!! Pretpostavljem da je RSS trenutno javljanje pristizanja novih poruka, dok ništa ne radiš, ili radiš u drugom programu? Kao u onom filmu \"You have a massage!\" [/quote]

RSS nije nikakvo cudo. Najkorisniji je sto mozes na jednom mjestu, pregledno i brzo vidjeti sve novosti i promjene na web stranicama koje pratis i koje ga podrzavaju.
13.05.2005 | 19:15
Normalno si zbunjen, Riba slobodno se smij zaboravi finoću, ja definitivno nisam spreman za RSS, dapače očito imam totalno pogrešnu percepciju o tom featureu!

No to očito nije ono što sam ja maštao, da radim posao, a da mi dežurni programčić, javlja \"You've Got A Massage\" (ili sms na mobitelu koji javi da si dobil mail, s početnim riječima poruke)recimo s Jabučnjaka ili Nuendo foruma (moram priznati da više i ne pratim, bar ne kao dnevno štivo, ostalo je kampanjski).

Mada mi je jabučnjak deafaultno otvoren, često ostane na stranici i novostima, od prije par sati, pa moram refreashati novosti, da vidim ima li novih poruka ili tema, nekakva in realtime porukica \"novoti na Jabuci...\" bi mi dobro došla, pa sam mislio da je to upravo taj RSS, ... smiješno??... lako vama smijati se dedeku iz Zagreba... sam se smijete, bute bore dobili, ja sam se nekad jako smijal, ma tko šiša bore... smijeh je super, makar i na moj račun!!

Javil bum se informiraniji!! (no to ne znači da vas ne budem nasmijaval!! Vuk dlaku mijenja...)
13.05.2005 | 19:24
kreso, probaj s iBlogom, mozda ti se vise svidi. Naci ces ga na VersionTrackeru.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 51 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO