13.05.2005 | 19:15
Normalno si zbunjen, Riba slobodno se smij zaboravi finoću, ja definitivno nisam spreman za RSS, dapače očito imam totalno pogrešnu percepciju o tom featureu!
No to očito nije ono što sam ja maštao, da radim posao, a da mi dežurni programčić, javlja \"You've Got A Massage\" (ili sms na mobitelu koji javi da si dobil mail, s početnim riječima poruke)recimo s Jabučnjaka ili Nuendo foruma (moram priznati da više i ne pratim, bar ne kao dnevno štivo, ostalo je kampanjski).
Mada mi je jabučnjak deafaultno otvoren, često ostane na stranici i novostima, od prije par sati, pa moram refreashati novosti, da vidim ima li novih poruka ili tema, nekakva in realtime porukica \"novoti na Jabuci...\" bi mi dobro došla, pa sam mislio da je to upravo taj RSS, ... smiješno??... lako vama smijati se dedeku iz Zagreba... sam se smijete, bute bore dobili, ja sam se nekad jako smijal, ma tko šiša bore... smijeh je super, makar i na moj račun!!
Javil bum se informiraniji!! (no to ne znači da vas ne budem nasmijaval!! Vuk dlaku mijenja...)