09.05.2005 | 08:08
Iako sam za to da postoji mjesto i za one koji nisu članovi, pa na kraju je razum za to i prevladao na Vikalici. Tu se može i pretrpiti nečij neodgoj ili nepristojnost, no korisno je stvarno, čak mislim da je totalno zasjenila \"Pod krošnjom\", nisam tam bil već mjesecima, možda samo \"ždere\" brzinu drugim featurima na siteu!
Nešto što me privuklo na ovaj site je upravo i to da čovjek stoji iza svojih riječi i stavova, svojim imenom i prezimenom, ali i obratno da ima povjerenja u ovaj site i njegove članove s imenom i prezimenom, s simpatičnim nadimcima!
Prijmjetio sam tražeći neke članove da postoje i oni \"privilegirani\" bez pravih ID-a, samo pod pseudonimima, a da ne velim da mi se čini puno aljkavosti u prijavi i statistici članova, pa tako postoje neki s puno prijava, (s različitim nadimcima, s č i ć, pa bez kvačica, s rastavljenim imenom i prezimenom iz čudnog nadimka, samo s inicijalima pod imenom i prezimenom), dakle brojka o broju članova je vrlo proizvoljna, naravno ne mislim da je to namjerno od strane admina, no mislim da bi kriteriji trebali biti isti, i da se i te brojke srede, pa i dalje budemo razgovarali kao prave osobe s pravim, a ne slušali pranje glave od nekih s recimo samo inicijalima ili nebuloznim imenima pod profilom. Možda sve to i nije bitno, širenje sitea naravno nosi razne komplikacije, ja dajem svoju riječ u \"sređivanju\" na tom aspektu, jer vjerujem da je to bitno za kredibilitet foruma u Hrvata, pa i šire!
Dakle apsolutno \"Da\" da na Vikalici viće tko što hoće,
i apsolutno \"Da\" da se na forumima razgovaraju realne osobe!