02.08.2024 | 10:25
dvijee novele napisao i obrisao te ću sada:
kužim se u informatiku dosta dobro toliko da kada sam kupio ovaj prvi apple uređaj ovaj iMac 12.1 tada sam trazio komp za koji sam imao vodeno hlađenje te sam jučer našao komp i još dva laptopa kupio ja se moram ispričati radi svog jebenog ADHD-a
No ja sada sjedim na balkonu svoje kuće ova alu tipkovnica i on sam je lako prenosiv iz mog boravka a i paše mu breeze lagani svejedno no pisalo je imam fotogrqafsko pamćenje te čak i predobro no to je nešto što se većina ljudi rodi s tim samo par nas skuži kako to njegovat ja sam samo imao sreće što sam bio u krugu ljudi svih niša a nimalo kriminalnih ako i jesu onda su to bili ovi white collar ne kreteni!
sorry kaže njuškalo imac 27 12gb Ram, 2015, ssd i hdd,1TB ja nikad nisam imao, a reko neka komp čeka to je bilo prije 2 mjeseca zovem lika dođem na adresu iz Leskovca skroz u Sesvete i naravno u garaži lik ima otvoren kombi vadi iMac spaja ga ja reko: daj buraz ajd bok idem ja a bio stari samnom voli se družit samnom kad dobije priliku i lik ma ne ne čekaj kaj i ja ajde stane objasnim reko frende to gle ja sam ti rekao da nikad nisam imao Imac , ali to ne znači da sam junfer ili da sam neznam pa i retardiran čovjek bi otišao, veli on pa ak odeš onda si retardiran i taman se upali đubre no ja mu kažem: ti mora da ševiš sa popustom...i upali se i tipkovnica i miš velim ja ajde slušaj kao nije izbrisao svoje podatke pa ni nezna olfo, i kaže pa kaj neznaš ti ja reko jbt pa valjda je isto formatiraš disk reinstaliraš ali to si trebao napravit prije prodaje i lik stisne format i kao čekamo ja velim super ja iskreno sam bio toliko zbunjen jer hoću neću ja velim ono ne cjenkam se ali ja ti nedam za to više od 100 eura ja kužim da vrijedi, ali ja neam pojma niti moja ekipa baš nije nešto potkovana sa appleima i da mi lik
Ja sam prvo skuzio da nema ssd doma, a on davno obrisao oglasnik a ja imam iMac (21.5-inch, Mid 2011), al ok dao sam 100 e ali miao je High sierra a ja stavio Lion nakon 2 dana jebade misaim figurative, te neki dan se registrera te pročitao jer sam sa TRansmac-om skinuo El Capitan na stick te pria instalacija sala na pola, a durou sam vidio post:
ugasi wifi odi u terminal stavi taj datum nema on šta debe tražit mrežu samo instal i eto instalirao no ok mi je i iskreno sada sam ili bi perk github-a no moje pitanje glasé sada
Kano da sada i koji da instaliram prvi da li mi možetre samo puknuti link te da li trebam što znati npr. createinstalmedia??, htio bih instalirati High sierru zasada jer nemogu ništa instalirati od programa sve je outdate? pliz pomoć i sorrz na romanu, ili Ratu I Miru