20.05.2008 | 01:01
Preferiram ga/ju sa iskustvom u radu-s/razvojem-za *.Mac platformu, voljom za ucenjem i inovativnoscu kod rjesavanju problema. Kao i voljom za eventualno prckanje po Appleovoj novoj hmm _mobilnoj_ platformi.
To je idealno - mada ako ste C/C++ programer s iskustvom kako to bindati na COCOa/Mac to je takodjer ok. Zapravo C++ iskustvo ce trebati vjerojatno ionako nekad za spajanje na neki postojeci library.
Smisao za lijepo je pozeljan iako nije nuzan buduci da ce s dizajnom pomagati netko drugi.
=====
Radi se o malom HR start-upu u osnivanju.
Trazim nekog za duzi poslovni odnos tj. rado bih ga/ju zaposlio, iako sam za pocetak otvoren i suradnji s fusherima (ako znaju svoj posao i znaju se organizirati tj. sami postavljati rokove kojih ce se drzati).
Trazim iskustvo i cijenim iskustvo ($$$). Sve ostale pogodnosti rada u/s modernim malim SW start-upom su ukljucene - (vecinski) rad ok kuce tj. fleksibilno radno vrijeme (eventualno nekad sastanci na lokaciji), super placa, besplatna literatura/knjige, nove igracke za experimentiranje (iphone, itd.), zene (ili muskarci), koka do krova i sef pun brige i razumijevanja su naravno ukljuceni
Trenutno je sve vise manje fleksibilno - tak da recimo da cu imati i razumijevanja za nekog ultra turbo guru-fushera koji radi u nekoj firmi prek dana a po noci zeli s par extra stvari prehraniti ljubavnicu. Tj. u prijevodu - okvirno ga golica oglas al ne bi htio odmah dati otkaz na svojem dosadasnjem dobrom poslu, nego malo testirati sve skupa prije....
Ali - kao sto sam rekao - trazim mahera s iskustvom.
Ako poznajete nekog takvog - molim preporucite mi ga/je.
Pliz svi upiti na
darioDOTfarkasATgmailDOTcom
Hvala!