13.04.2012 | 00:43
Pozdrav poštovani jabučari,
Evo, nešto za one koji su eventualno bili u ovakvoj situaciji.
Naime, radio sam sve i svašta malo web dizajna, malo gotovih stvari u početcima, pa preuredi, pa ovako, pa onako, međutim danas sam, čini mi se prošao na natječaju za jedan posao koji, ma kako izgledalo nije ni malo jednostavan.
Priča ide otprilike ovako.
Postojeći portal rađen je na Drupal 5 CMS-u. U pogonu je nekoliko godina, na njemu masa vijesti, video materijala imaju giabajta i gigabajta.
E sad, trebaju čovjeka koji će napavit migraciju svega toga na novi Drupal 6, koji je uskoro spreman. Još se rade završna frontend dotjerivanja.
Uglavnom, nikada, ali baš nikad do sada nisam ušao u Admin Interface od Drupal-a.
Koliko se on uopće razlikuje od Joomla i Wordpress Cms-a, koliko je kompliciran, jer pazite, čovjek koji mi je danas pokazivao neke stvari je toliko brz u svom poslu, da pola stvari nisam pohvatao. Jedino što sam uhvatilo, jest malo panike, jer ovdje se radi o uistinu ozbiljnom portalu kojeg prati ogroman broj ljudi ne samo iz Hr, nego i šire, i tu nesmije bit greške.
Evo, ako se neko našao u sličnoj situaciji, molim da mi kaže bilo šta, jer mi stvarno panika, ajme.
Evo, kao i uvijek, zahvaljujem na vremenu posvećenom temi i eventualnim odgovorima.
E.