iParty 2017
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2017

03.12.2017 | 18:58
trebalo bi da se vidimo. Gdje kad i ko? Tradicija je tradicija. Isprika recersije više nema. Hajde Davore, organiziraj.
03.12.2017 | 19:05
Jao da. I ja opet ne mogu. Trebat će organizirati jedno u lipnju.
04.12.2017 | 11:56
Davor će naći dobar razlog zašto ne stiže organizirati nešto veće.
Ako ništa, ja sam za Maslinu uvijek raspoložen!
04.12.2017 | 14:48
Ma meni je puna kapa organizacije ovoga i onoga, što na poslu, što za naše udruge. No, da ne budem negativan, a i da Tino ne pila , mogli bismo jedan dan u Maslinu, možda najbolje onaj zadnji tjedan od 25. nadalje?
04.12.2017 | 14:58
Ako ima netko tko dolazi iz Zagreba (JOHN, možda bi ti htio? Nemoj ovo smatrati kao prisilu, čisto kao prijedlog.), ja bih mu se ukrpao. Ili bilo kome drugome koji ima auto. Vozačku imam, možemo se izmjenjivati na putu bude li potrebno. Ali, mislim da je krajnje vrijeme da spojim lica sa nickovima.
Podijelili bi troškove goriva, to se podrazumijeva...
04.12.2017 | 15:20
Od Zagrepčana su najredovitiji jmirakul i njegova supruga
04.12.2017 | 15:55
Došao bi ja u Maslinu ali me nemojte ništa pitati, ja samo slušam i jedem i pijem
04.12.2017 | 16:27
Imaš auto? Tu si u Zagrebu, zar ne, Yonkis? Ako jesi (kao da sam zapamtio da jesi) - molim auto stop ako nije problem. Ako je, nema frke, valjda ću se snać.
04.12.2017 | 17:10
Možda bi i ja išao autom iz ZG, ali moram još vidjeti kako će biti sa obvezama na poslu.
04.12.2017 | 18:20
Od 25. nadalje je između godina i tu puno njih ima spojeno i razgulili su negdje. Ajmo prvo vidjeti koji bi bilo naj bolji dan? Weekend? Subota ili neđelja? Davore ako se izvučeš "ko slomila mačka kuk, ili zamorac ima proljev" najebat ćeš samo da znaš. (piše li se naj bolji zajedno ili odvojeno?).
04.12.2017 | 18:23
gdje su Žmigoslav i Fisnik?
04.12.2017 | 18:38
Kloba kaže:
Imaš auto? Tu si u Zagrebu, zar ne, Yonkis? Ako jesi (kao da sam zapamtio da jesi) - molim auto stop ako nije problem. Ako je, nema frke, valjda ću se snać.

www.blablacar.hr/dijeljenje-prijevoza/za...30-bee8-62a799c70a55
04.12.2017 | 20:24
Ako bude razgovora o željezu i betonu, ziher dolazim. Da imam kaj pričat sa smayoom.
Načelno sam za. No ja sam za takva dalja nalaženja, izvan ZG, ziher tek dan prije no što se kreće, a još nije ni datum definiran. Tako da čekam datum, pa čekam oće li se poklopit položaji planeta s raporedom moje žene itd.
04.12.2017 | 21:18
tino1 kaže:
Od 25. nadalje je između godina i tu puno njih ima spojeno i razgulili su negdje. Ajmo prvo vidjeti koji bi bilo naj bolji dan? Weekend? Subota ili neđelja? Davore ako se izvučeš "ko slomila mačka kuk, ili zamorac ima proljev" najebat ćeš samo da znaš. (piše li se naj bolji zajedno ili odvojeno?).

Ovo boldano se vrlo lako rijesi, tako da ni tu nema opravdanja
Evo i ja sam za ako ce netko iz Zg-a ici autom.
04.12.2017 | 23:10
Vidi interesa, jbt...
Ja isto mislim da bi bilo bolje prije Božića. Petak?
05.12.2017 | 03:47
tino1 - hvala na linku za stranicu, ali ja idem samo sa ljudima iz Zagreba ili bliže okolice.
Znači, ako ide JOHN, Yonkis (ili netko treći), te imaju mjesta - idem i ja - valjda skroz ozdravim (a trebao bih, više ni ležat ne mogu - dekubituse ću dobit jbt. ) do kraja četvrtka.
Samo da se zna barem dan prije među nama Purgerima ide li se ili ne.
Riječani su tu više organiziraniji nego mi...
Oni kada dogovore - dogovore.
Ja na prvom mjestu samo kenjkam (zna Smayoo o čemu pričam, za ovu temu nije bitno) - da ne misle ostali da na neke sugrađane ovdje mislim.
Samo primjećujem da kada Riječani dogovore, to stoji.
A od Zagreba tamo je stalni samo jmirakul sa suprugom, pa bi ga trebali podržati konačno.
Zato stvarno držim da je došlo vrijeme da se svi vidimo.
Ako treba, možemo i sljedeći vikend.
Aj' - dogovorite se međusobdno - pa javite.
05.12.2017 | 10:16
Mislim da nisu organiziraniji nego im je lakše da se poslije posla nađu na nekoj kavi/klopi.
Možda bolje da organiziramo dva odvojena mita, jedan u Ri drugi u ZG pa kako je kome bliže. Možemo se još FaceTimeom gledati

Ali sad za ozbiljno, zašto nikad ne organiziramo nešto (i) u Zg? Sa nekoliko forumskih kolega sam prilikom kupoprodaje pričao vezano za meetove i problem im je organizirat put zbog posla/familije/obaveza. Ima nas gro i tu gore, mogli bi baciti neki after Xmas party/druženje šta već.
Ako ima zainteresiranih lako rezerviram Pivnicu, Staru Savu, Batak, nastavi niz...
05.12.2017 | 14:01
Ove godine bi volio prisustvovati ovom druzenjju svakako....

Dolazim u HR 22 Prosinca, tako da bi meni odgovaralo ovo izmedu Bozica i Nove Godina, ako tako ispadne.

Iz ZG-a sam, imam auto, pa mozemo potegnuti do Rijeke ako nas ne zezne mecava, snijeg, zatvorene ceste i ostale zimske radosti.

Isao bi sam, pa eto... komotna tri, malo skucenija cetiri mjesta slobodna ko je zainteresiran.... Rezervacije otvorene
05.12.2017 | 14:21
Moonlike, ja bih išao onda sa tobom - ukoliko nije problem.
05.12.2017 | 14:45
Pozdrav, malo kasnim, nisam vidio temu, dolazim i ja, samo da nije 21.12, tada ne mogu nikako. Ostalo mogu, ako sam u Ri (a trebao bi biti!). Mogu i ja preuzet organizaciju.
05.12.2017 | 14:54
kažu žmigoslav i Fisnik da je glupi naslov teme (imaju pravo) i da zato nisu otvorili. Možda može neko od Admina promijenit naslov da svako zna očem se radi? Pa da dobijemo više ljudi?
05.12.2017 | 14:55
stefanjos kaže:
Pozdrav, malo kasnim, nisam vidio temu, dolazim i ja, samo da nije 21.12, tada ne mogu nikako. Ostalo mogu, ako sam u Ri (a trebao bi biti!). Mogu i ja preuzet organizaciju.

Bravo Žmigoslave preuzmi kormilo.
05.12.2017 | 14:56
Kloba kaže:

Rezervirano...
05.12.2017 | 14:58
Moonlike kaže:
Kloba kaže:

Rezervirano...

Kloba, da me ne shvatis krivo.... jedno mjesto je onda rezervirano za tebe (vidim da sam gore to nekako dvoznacno napisao )
05.12.2017 | 15:00
doodle.com/poll/h89ntvfqzxvrwiqe

Da probamo ovako naći termin koji bi većini odgovarao.
05.12.2017 | 15:03
Tino to je previse mogucih datuma. Necemo nikad tako odabrat. Treba se odlucit na tri atum ili bolje 2 i onda onaj koji odgovara vecini
05.12.2017 | 15:05
Super, odradi to.
05.12.2017 | 15:16
Budem. Kad dodem s posla
05.12.2017 | 17:40
Zapeo sam u nekoj obvezi, na kraju dana budem isposlovao ovo.
05.12.2017 | 17:48
energyman kaže:
Mislim da nisu organiziraniji nego im je lakše da se poslije posla nađu na nekoj kavi/klopi.

Ma hajde... Zagrepčanima je teško, a nama je lako...
Zato što...? Deder, baš me zanima razlog...

[quote]Možda bolje da organiziramo dva odvojena mita, jedan u Ri drugi u ZG pa kako je kome bliže. Možemo se još FaceTimeom gledati
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 33 minuta
  • Yonkis: Apple loses $250bn in market value from Trump tariff hit [link]
  • drlovric: Ponekad snimim neki telefonski razgovor, ako to ima veze sa AI
  • drlovric: Ja radim na engleskom, svi accounti su mi US. Posao mi je da telefoniram i mailove saljem. Skolski primjer AI Apple korisnika. NITI JEDNU JEDINU KORISNU STVAR nisam dobio od tog njihovog AI filma :)
  • drlovric: Koliki god fijasko bio sa AI, posteno su rekli da ce prvo biti USA, kasnije ostali, HR vjerojatno nikada :) Tako da ne razumijem potrebu da mijenjas mobitel na osnovu obecanja koje se na tebe i ne odnosi. I jos treba netko takve korisnike da sazaljeva :) JBT.
  • cariblanco: Pa 16 pro se ne kupuje zbog AI, nego zbog susjeda :D
  • Yonkis: Žao mi je svih ljudi koji su kupovali 16 pro seriju zbog “uživanja” u AI. Apple, čekanje da vidiš što će od AI (tuđih) biti te jako koštalo.
  • accom: Evo što se tiče tekst smoothing-a... usporedjujem stare screenshote s novima i stvarno postoji razlika!
  • Yonkis: PSA: nemojte raditi reset svih postavki na iPhoneu (jer nisam znao passw za enkriptirani backup pa je to bilo riješenje) jer nećete moći dodati broj telefona za iMess i FT (barem kod A1)
  • miomika: Radi AI, image playground i ono čišćenje fotki. NE radi: iPhone Mirroring niti call recording
  • Borisone: Nadam se da će EU nagazit Apple da prekine s tim sranjem da im OS izgleda kulturno samo na retina ekranima.
  • Borisone: Možda je kava bila slaba. Provjerim večeras još jednom.
  • accom: @Borisone, može bit! Ujutro me pričekao updated system... al do tvoje "šale" nisem obračao pažnju... teško reči. :)
  • Borisone: Znam da zvuči kao prvoaprilska šala, ali može li netko provjeriti da li i njemu na macOS 15.4 na 1440p monitorima sada tekst izgleda manje nazubljeno nego prije.
  • Borisone: Od sinoć dostupni novi macOS, iOS, ...
  • JOHN: :)
  • Yonkis: @JOHN, evo možeš rentati ulaznicu: [link]
  • JOHN: Ja pokušao. I dva puta izvisio u čekaonici. Vjerojatno ću na drugi koncert
  • Zdravac: Dvije su kod mene (fan pit) :)
  • Zdravac: Jel netko uspio kupiti karte za Thompsona?
  • smayoo: @drpongrac23, evo sam ti je bumpao :)
  • Zdravac: Ja sam baš danas odjavio Apple Music i ostajem vjeran Spotify-u. U 3 mjeseca nisam dvaput koristio Apple Music, jednostavno mi ne treba uz Spotify
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: ...Ako neznaaaaš šta je biilooo...
  • Yonkis: Šta se radi, šta je bilo.. :)
  • drpongrac23: Aj d Smayoo otvori temu "Šta se radi", ja sam je nedavno otvorio, ali uz sve bsvoje algoritme je ne nalazim!!!
  • drpongrac23: Naravno, Apple Music playliste - kod mene sve legalno, oduvijek!!!
  • drpongrac23: Šta radi ekipa?!? ja samo opušteno... Radim playliste, priprema pizze za sina, iščekivanje žene da dođe sa posla... :)
  • smayoo: Nadstrešnica do 20 m2 se može graditi bez projekta i bez dozvole. Za više informacija piši u forum
  • Zdravac: dimenzije su sada 5 x 7 m, htio bih samo produžiti za 3 m
  • Zdravac: Ekipa, koliko bi okvirno koštala izrada glavnog projekta za povećanje nastrešnice sa 35 m2 na 50 m2, htio bih i struju na njoj. drvena konstrukcija sa ravnim limenim krovom
  • gesundheit: Ima li tko crni titan band L za AWU2?
  • Yonkis: Također, ako pitaš bilo koji AI npr Grok, Perplexity, Copilot, ChatGPT i postaviš baš to pitanje (plus detalji) možda već dobiješ neki dobar lead za daljnje rješavanje.
  • Yonkis: Otvori novu temu u Forumu te navedi koji je OS i koji MBook kao i koja verzija softwarea jer tu na Vikalici ne možemo u detalje tj dopisivati se naširoko.
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, Fuji, Gjuroo, MacSlavko, spoofy, Anonimci (558)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO