08.07.2024 | 09:32
Ja sam oduvijek koristio Gillette britvice, pa kada su izbacili Mach 3 model sa vibrom počeo sam kupovati te.
Imam jaku bradu na starog, koji se kako je bio liječnik, kada je htio
izgledati uredno brijao dva puta dnevno.
E sada, baš tako jaku bradu nemam ali sam za brijanje svaki drugi dan definitivno.
Ako pak ja hoću izgledati
uredno - onda i svaki dan.
Uglavnom, kako Davor spominje ove jeftine brijače - i ja sam pokušao s njima prije možda pola godine.
Uzeo sam dva jer nisam mogao znati koji je bolji.
I sve moguće dodatke za iste (došli su u kutijama, nisam morao ništa dodatno kupovati osim dodatnih britvica).
King. C Gillete Style Master
www.amazon.com/King-C-Gillette-Interchan...rproof/dp/B09F5141VJ
i Philips One Blade 360.
www.usa.philips.com/c-p/QP2834_70/oneblade-360-face-plus-body
Baš ova dva modela koji su na linkovima, s tima da mi je za taj Style Master od Gillettea u kutiji bila i neka "krema za bradu ili lice nakon brijanja/trimanja".
Meni je ispalo da je suradnja takvih elektičnih brijača sa britvicama poslije da dobijem efekt “dječje guze” najbolja i najmanje troši.
Iako imam dva nova nastavka za One Blade 360 i jedan za Style Master, još ih nemam potrebe mijenjati.
Davore, ne znam da li si znao za Philipsov model da ti britvica “sama” prikaže eject sliku kada nakosiš aparat kada je vrijeme za zamjenu trenutne.
Iskreno, meni je veći trošak (brže mijenjam te stvari) gel za brijanje i balsam kao neki aftershave.
Oboje kupujem od NIVEA-e, također oduvijek.
Što se samih električnih brijača tiče, meni je Philips puno bolji od ovoga Gillette-ovog koji rade u suradnji sa Braunom. Možda je taj model bolji od Philipsovog samo u trimanju obrasle brade. Ili ja još nisam naučio kako to raditi pravilno sa Philipsovim OneBlade-om.
Inače, kada sam se malo udubio u tu King C. Gillette seriju, upao sam u more proizvoda za njegovanje brade za koje bi komotno mjesečno mogao iskeširati 100 €. Od klasičnih britvica, pjena i gelova za brijanje, preko raznorznih losiona za gušću bradu, ovakvu ili onakvu bradu, ovoga, onoga, pa to je kao da smo žene.
Sjećate se onog sada već zastarjelog koncepta "metroseksualac".
Danas smo valjda svi u toj kategoriji.