08.12.2012 | 19:27
Imam mini,air,iPad i iPhone.Na minju i airu imam Photo Stream u aplikaciju iPhoto.Na airu imam oko 600 fotki a na miniju blizu 200.Kad sam uključio Photo Stream na miniju,onda je skidao s neta tih 200 slika.Imam isti apple ID za sve uređaje pa sam i iskoristio maksimum od 5 uređaja s jednim acc_om.Mislio sam da kako je jedan apple ID da ću imati iste slike na oba kompa,ali nemam.
Na iPadu i iPhone imam isto uključen Photo Stream i imam skoro iste slike ali ne baš sve,neke imam na telefonu a nema ih na padu.Imam i iCloud s jednim acc_om za sve uređaje i tamo mi je uključen Photo Stream!
Neznam možda nešto brkam,pa Photo Stream iz iPhoto na air_u i miniju,nemaju veze s Photo Stream_om na iPhone i iPadu? Sad sam pogledao i imam na iPhone i iPadu uključeno šeranje fotki.Možda sam malo zakomplicirao,ali pitanje je jednostavno...mogu li imati na svim svojim apple uređajima (4)sve slike dostupne
Drugo pitanje,mogu li imati iste slike,events i filmove na miniju i air_u.Nemaju isti login nego je samo zajednički apple ID!