OS X TIGER na Windowsima xp!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

OS X TIGER na Windowsima xp!

20.06.2005 | 23:29
manuel je napisao:
radio sam ovog proljeca na svjetskoj kampanji za novi HP notebook;
montaza: FCP
glazba:Live+Logic

Ok, to meni ne znaci previse.
Da prevedes?

Kaj se ima prevesti? Reklamu za tvoj laptop je radio u Appleovim Pro programima.

Je da je ISDN i ADSL modem bilo skoro nemoguce instalirati (cujem da ni Mac u tome ne prednjaci previse) ali uostalom, meni su PC uvijek dobro sluzili.

Krivo cujes. ADSL nemas kaj filozofirati dok je rijec o LAN verziji, a ISDN vozi sa pravim hardverom. Ako imas neki lijevi modem bez drivera, e tko ti je kriv.

razmisljam BOZE KOLIKO JE TO MALO 12 INCA!!!!

Desktop mi ima 17 inca LCD i laptop 15.
I nije mi lose iako vece nebi stetilo.

Krivo razmisljas. Sto uopce kupujes laptop onda? Uzmi minija i ne filozofiraj. A ako i dalje hoces fakin laptop (kojeg ne namjeravas iznositi iz kuće - alaj nas ima čudaka)
onda si ga lijepo spoji na svoj 17\" monitor i uzivaj.

Mozda pretjerujem, al 12 inca???

Pretjerujes. Prvo pogledaj kako to izgleda, a onda seruckaj
12\" je mobilno mnogo vise nego 15\" wide Powerbook npr.
  • manuel
  • Posjetitelj
21.06.2005 | 02:33
Ima za prevesti to da su to programi za Macove.

Nemam lijevi modem nego simensov i ericssonov isdn koji se prodaju sa starim drajverima koji su losi i obicno ne posrzavaju windowse sa SP1 ili ne daj boze SP2.

Krivo razmisljas. Sto uopce kupujes laptop onda? Uzmi minija i ne filozofiraj. A ako i dalje hoces
fakin laptop (kojeg ne namjeravas iznositi iz kuće - alaj nas ima čudaka)
onda si ga lijepo spoji na svoj 17\" monitor i uzivaj.
Pretjerujes. Prvo pogledaj kako to izgleda, a onda seruckaj
12\" je mobilno mnogo vise nego 15\" wide Powerbook npr.

Kupujem laptop zato sto to hocu i nemam dovoljno mjesta da bi se razbacivao ekranima i kucistem.
I sad mi reci da kupim minija koji je jeftiniji, ali ako gledas logicki, na kraju mini dodje kao iMac ili iBook kad mu kupis ekran (LCD), tipkovnicu i misa (slucajno od Applea koji ionako drzi lude cijene) i jos neki set pristojnih zvucnika.
Nije laptop namijenjen samo da ga nosis okolo i pokazujes prijateljima i usporedjujete ciji je veci/manji (ovisno kako volis).
Ako nisi primjetio, laptop zamijenjuje stolna racunala i zato postoje desktop replacement laptopi.
Ali ne, po tebi on samo sluzi za pokazivanje prijateljima.
Nemam uzbudljiv posao kao ti nego ako treba, nosim ga na predavanje ili gdje vec treba.

Ps. jesi li primjetio da sto je veci ekran, laptop tanji i laksi??
Nije 12\" PB most portable laptop nego 17\". Bas se pitam zasto?
21.06.2005 | 18:02
manuel je napisao:
Kupujem laptop zato sto to hocu i nemam dovoljno mjesta da bi se razbacivao ekranima i kucistem. I sad mi reci da kupim minija koji je jeftiniji, ali ako gledas logicki, na kraju mini dodje kao iMac ili iBook kad mu kupis ekran (LCD), tipkovnicu i misa (slucajno od Applea koji ionako drzi lude cijene) i jos neki set pristojnih zvucnika.
Nije laptop namijenjen samo da ga nosis okolo i pokazujes prijateljima i usporedjujete ciji je veci/manji (ovisno kako volis).

Kako rekoh, Cinema 20\" je 6200kn, dodaj jos za Minija i ostalo i bit ce ti max 12000. Onda mozes komotno uzeti i iMaca G5 - jos manje zauzima prostora a komotnije ces pisati sa full tipkovnicom da ne govorim da je to ipak G5 a ne G4 proc.

Ali ne, po tebi on samo sluzi za pokazivanje prijateljima.
Nemam uzbudljiv posao kao ti nego ako treba, nosim ga na predavanje ili gdje vec treba.

Koji je tebi? Koliko imas godina? Malo se previse das uvrijediti - ono, odrasti, stavio sam smajlice tamo na svoj post. Kako rekoh, ima nas svakakvih

Ps. jesi li primjetio da sto je veci ekran, laptop tanji i laksi??
Nije 12\" PB most portable laptop nego 17\". Bas se pitam zasto?

A po cemu si to zakljucio? Stavi 12\"Powerbooka i 17\" Powerbooka jedan do drugoga pa mi reci kojeg ces lakse tegliti? Ono, kaj ti moram crtati?
21.06.2005 | 18:21
Evo sam sad imao u rukama 17\" PowerBook. To je daleko od portable. I dok se ja jos mogu setati gradom s 15\" pod rukom (jer on nesto zvace, a ja kasnim kao i uvijek), za ovo skoro pa trebaju dvije osobe Prekrasan je, ali je na granici nosivosti. A ja podrazumijevam nosivost kao: u jednoj mi je ruci komp, a u drugom sendvic dok trcim preko ceste na crveno. I ne padnem.
  • manuel
  • Posjetitelj
21.06.2005 | 18:55
Apple kaze da je 17\" najprenosivije

U kategoriji 17\" laptopa

Ali svejedno, ja volim velike, ekrane.

Nije da se dam lako uvrijedit ali sam u veelikoj zurbi zadnjih dana pa svacam sve ozbiljno

Anyways, jeste li znali da niti jedan predstavnik Applea u Splitu (od njih minimalno 5) nema Maca za demostraciju.
Maloprije mi je jedan reka da ima minija (ne znam je li to samo za prodaju ili...) i da ima PB G3 (?!)
21.06.2005 | 19:36
manuel je napisao:
Anyways, jeste li znali da niti jedan predstavnik Applea u Splitu (od njih minimalno 5) nema Maca za demostraciju.
Maloprije mi je jedan reka da ima minija (ne znam je li to samo za prodaju ili...) i da ima PB G3 (?!)

Ne samo sada, vec i tijekom zadnjih 5 godina.
Nula zaliha, nula primjeraka. Sve se narucuje iz Zagreba, po upitu i potpisanom predracunu. Drugim rijecima, ako nemas pojma sta kupujes, ne mozes ni kupiti.
A taj PowerBook G3 je vjerojatno stari laptop nekog sefa u preprodavackom sredistu, pa ako te bas zanima kako prijenosni Mac uopce izgleda uzivo, najavis se tri dana prije, poneses bocu viskija mita i mozes doci vidjeti kako harambasa na njem misa po ekranu poteze.
21.06.2005 | 19:59
eh sta ti je covjekova zavist...

furao ja 17icu sa sobom u Japan.
osim sto sam se nateglio ko majmun cijelo vrijeme sam molio boga za malo vise pameti pri slijedecoj kupnji

e,sad
izvadim ja tu makinu onako vazno pred japancima...a oni svi na nekim malim Panasonicovim 12icama.

gledam ja njih i mislim si ,e da mi je jedna takva mala plasticna pizdarija, blagoslov za kichmu...

gledaju oni mene i misle ,e da nam je vaki ekran, pa da ne gubimo oci sa ovim crckicama...

zakljucak?
laptop na napuhavanje, pa si fino napuses size koji ti odgovara, i niko nikom zavidan,
a zdravlje ne pati!
  • manuel
  • Posjetitelj
21.06.2005 | 20:19
shlomo, jako poucan post

I da nema iskona, danas nitko ne bi imao Shuffle jer i za tu stvarcicu treba cekati nekoliko dana da dodje iz Zagreba.
Osim ako ne zelite stari ipod mini. Hej! Ni toga vise nema!
Kako ocekuju da itko kupi laptop ili bilo sta od Applea ako ne postoji NIGDJE u izlogu i NIJGDJE u skladistu.
Ne da Bog da ti vidis iPod negdje. To je od NASA-e sigurno cim jos nije doslo u prodaju i samo mozes citati o tome...
Kreteni.
Tko zeli otvoriti Apple centar u Splitu?
21.06.2005 | 20:42
manuel je napisao:
I da nema iskona, danas nitko ne bi imao Shuffle jer i za tu stvarcicu treba cekati nekoliko dana da dodje iz Zagreba.
Osim ako ne zelite stari ipod mini. Hej! Ni toga vise nema!
Tko zeli otvoriti Apple centar u Splitu?

Tu se slazem - u Splitu je ocajno ocito. No u Rijeci je cujem drukcija prica, kao i u Zagrebu. Evo, bas danas sam bio kupiti frendu (ono sto ja vec imam neko vrijeme) iPod Photo AV kabel i Photo USB adapter - dosao, platio, uzeo i otisao. Kao u Apple Store u USA.

A na policama je bilo jos stosta zanimljivoga...

Kaj da ti velim - sad kad ce seoba naroda dolje na more, aj ti u suprotnom smjeru, barem ce ti autocesta do ZG biti prazna i tu si za 3 i pol vure pa razgledavaj, slini, sto se vec radi u Appleovom ducanu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 27 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO