iTunes sa vanjskog HDD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes sa vanjskog HDD

22.06.2005 | 11:50
Jel bi mogao ikako vrtiti muziku iz drugog librarya za iTunse koji mi je na vanjskom disku, ali bez da mi tunesi moraju prekopirati sve u sadasnji library, ako me itko razumio. ako mi je ovako onda mislim da ce mi, kada odspojiim hdd, ostat 10 000 pjesama u iTunes library-u koje necu moci svirati zato sto nema original file. dakle trazim neko rijesenje kao kad mi se iPod pojavi u source-u pa da samo pustam od tamo i da mogu izbacit poslje
  • manuel
  • Posjetitelj
22.06.2005 | 12:18
Na zalost mislim da ne postoji ikakav nacin da dijelis iPod sa dva iTunesa.
Kad iPod spojis na novi iTunes on ce ti traziti da izbrises sve sa njega i da onda stavis muziku iz tog drugog librerya.

Pa sta ako ces imati puno muzike da ne postoji u prvom iTunesu?
Stavi add folder i ubaci muziku sa hdd.a u pvi iTunes i stavi nesta karakteristicno za nju.
Npr. stavi jednu zvjezdicu kao rating (samo za tu muziku sa hdd.a) i onda kreiras new smart playlist i ako ne zelis imati to u libreryju izbrises. Samo pazi ako si stavio automatic update, onda ce ti se sve izbrisati sa iPoda tj. ono sto nije u listi....
22.06.2005 | 12:23
ovo sa karakteristicnim sam i ja razmisljo. nekak da oznacim muziku. ali mi nije bas prakticno. mislio sam da postoji neki laksi nacin za to
22.06.2005 | 21:14
Vuce, naravno da mozes. Jednostavno odvuces folder s muzikom s vanjskog harda u iTunese. A da ti je pritom u preferences-advanced iskljucena opcija da ti kopira sve u iTunes music folder.
i vrtis muziku s vanjskog harda bez problema.

Manuel, klinca nisam skuzio sto si ti u tom svom postu natrkeljao. I da, postoji nacin da dijelis iPod s dva iTunesa.
22.06.2005 | 22:26
Svi ste ludi sto posto

Vuk - lijepo ti napravi novu playlistu u koju ces odvuci sve pjesme s vanjskog harda.
Sad - ako želiš da ti se pjesme fizički presnime, tako da ostanu i kad odspojiš HD onda uključi opciju prebacivanja, no ako želiš samo linkove, onda isključi tu opciju.

Dalje - što hoću reći - ako kreiraš playlistu i u nju odvuićes mp3ce - znaš i sam da se one prebace i u library (jer je u playlistama samo link) no tu ima caka - da kada stisnes command + delete na pjesmi iz playliste, ona izbriše i original iz librarya - pa si miran.
  • manuel
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 01:12
marin je napisao:
Vuce, naravno da mozes. Jednostavno odvuces folder s muzikom s vanjskog harda u iTunese. A da ti je pritom u preferences-advanced iskljucena opcija da ti kopira sve u iTunes music folder.
i vrtis muziku s vanjskog harda bez problema.

Manuel, klinca nisam skuzio sto si ti u tom svom postu natrkeljao. I da, postoji nacin da dijelis iPod s dva iTunesa.

O, uzviseni marine!
Podari nam znanje i reci kako je tvoj VELIKI INTELEKTUALNI UM USPIO STAVITI FOLDERE U ITUNES?

Cek, ti to mene zaj***?

Ti si upravo opisao \"komplicirani\" postupak ubacivanja muzike u listu. I sad ti ka meni ono ispadnes pametan.

Aj opet procitaj sto je vuk napisao.

Ps, ako nisi shvatio sto sam napisao, pokusaj sa tecajevima citanja.
23.06.2005 | 08:47
Najprije nisam htio odgovoriti. Onda sam procitao onaj post o G4 i G5...

Odvlacenjem foldera iz Findera u iTunese, u Source, stvara se playlista. To je gotovo isto kao i da se najprije napravi playlista, pa se onda u nju odvuku fileovi. Razlika je u tome da na Vanjuskin nacin dobijes untitled playlist, pa je moras imenovat, a ovako dobijes playlistu koja se zove kao i folder koji si odvukao, pa ga moras preimenovat. Ili ne.

A ako sam ja dobro shvatio iz tvojih postova, Manuele, ti Mac u zivotu vidio nisi. Pa kako onda znas kako se ponasa? I sto si tako paranoican - nitko te ne zajebava, i nitko se ne pravi pametan na tvoj racun.

Umorilo me ovo prepucavanje. Besmisleno je. Star sam i trul. Idem na godisnji. Par mjeseci...
  • manuel
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 11:21
Imam iTunes sa 2 iPoda pa nesto znam s iTunesima.

Lijepo gustaj na odmoru i don't do anything I wouldn't do.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 15 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO