17.03.2013 | 23:11
Zanima me jel neko istražio kako uskladiti itunes i pojačalo?!
Dakle problem je slj, imam yamahin reaciver koji ima opciju airplay, uredno na Itunes odaberem stanicu i kliknem da svira preko airplay opcije, tada se upali reaciver automatski ako nije upaljen i stvar svira.
E sad dolazimo do problema jer ja si na iTunes pojačam zvuk i NIKAD ne smijem na pojačalu ni dotaknuti volume, jer šta se desi, desi se to da slj puta ako na iTunes želim npr smanjiti još malo, odma se pojača na 100% na iTunes i ono zagrmi....kako je to jako pojačalo a zvučnici su skupi bojim se da slj puta nekaj ne ode.
Problem je što čovjek zaboravi ali zamislite da linija svira na 10 i vi ju na pojačalu smanjite na 8 i slj puta želite smanjiti na 6 ALI preko iTunesa , pa vam pojačalo skoči na 100% tj maximum i pošalje tako jak signal na sve zvučnike.
Jel se neko susreo sa ovim problemom?
Prestrašno je, mislim strah me više nešto i probati, tj budem morao iskopčati zvučnike iz reacivera da isprobavam jer nisu jeftini.....još je gore što mi se to prvi , drugi, peti puta desilo u 1 u noći i onako iznenada na pol metra od zvučnika pa zamislite