Problem Handbrake
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem Handbrake

07.09.2013 | 13:40
Imam problem sa Handbrake,kada stavljam subtitle na MKV ili MP4 pa i AVI file treba mi preko sat a CPU temeperatura se penje preko 95 stepeni.Da li je neko imao slican problem.Mozda neka preporuka za neki bolji program za ubacivanje titlova.Potrebno mi je za gledanje filmova na PS3,znaci moram imati zaljepljen subtitle
07.09.2013 | 14:32
Ja nisam ni uspio staviti titlove na folm. Komp se grije koliko se grije. Pa zar kad konvertiraš video, ne ide do 95?
Meni ode (po ljeti) do 76 (MBP 6.2).
Sad imam 64.bitnu verziju i ona nešto manje opterećuje, a ona 32-bitna je više opterećivala CPU (mada to ne bi trebalo biti povezano 32 vs. 64). Evo slika dolje i vidi se HB kako radi i na pola posla je.

Screen_shot_2013_08_25_at_17-6b440f00a973f6befe5413f13e7eb72e.jpg
07.09.2013 | 14:58
probaj sa sublerom, ince koristim to s apple tvom, ali su mi titlovi radili i na ps3 koliko se sjecam.
07.09.2013 | 15:02
Hoće utisnuti titlove u film. Subler mislim nema tih mogućnosti.
07.09.2013 | 15:23
istina, ali sto nemoze ps3 citati te titlove?( koji nisu utisnuti)
07.09.2013 | 15:32
stefanjos kaže:
istina, ali sto nemoze ps3 citati te titlove?( koji nisu utisnuti)

Može, ali je htio utisnuti. Možda mu može i ovako raditi.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.09.2013 | 15:43
Ja i dalje preporučam iVI Pro. Fenomenalan je i ove nove MKV i mp4 iskonvertira dok trepneš u iTunes format, pored toga titlove dodaje na soft način, dakle ne utiskuje u sliku! Naime ima pass trough za video i za audio Za AVI mu treba od 15 minuta do sat vremena ovisno o duljini.

Odlično ripa i DVD i čak puno brže nego DVDFab koji sam koristio prije.

EDIT
Oprosti nisam odmah skužio da ti treba za PS3. Osim ako PS3 može čitati m4v onda ti iVI Pro neće biti od koristi, ali imam jedan drugi program RoadMovie, no kod njega kad odaberem način kodiranja titlova onda mi za PS3 nudi samo hardcoded, a jedino za ATV nudi izbor između hard ili soft.
07.09.2013 | 15:54
Za gledanje na PS3 mora biti utisnut u film tj nece raditi opcija kao na VLC za APTV.
Subler ima opciju dodavanja titla ali jednostavno PS3 ne vidi titil
2013_09_07_02.png
07.09.2013 | 15:54
druga slika
2013_09_07_02-7eac371c3b17bef5a6e5f8d3e2341260.png
07.09.2013 | 19:35
ffmpegx može to što želiš, ali sumnjam da bi bio brži. A i mislim da ga odavno nisu osvježili, vjerojatno ni ne radi na 10.7 ili 10.8.
07.09.2013 | 20:45
Ajde za probu, odredi jezike. Možda je tu problem. Pošto subler radi brzo nemaš neka čekanja.
07.09.2013 | 22:03
Probaj Submerge....
07.09.2013 | 22:30
Submerhe mi kreshuje konstantno
@zabac promjenio sam jezik u VLC radi ali na ps3 nece

izludi me ovo.

Na winu radi avidsub ali samo sa AVI datoteke a ovo je mp4-MKV
08.09.2013 | 11:01
probaj stavit pod jezik u subler, i onda u postavkama na ps3-u stavit jezik koji zelis da ti se pali.
08.09.2013 | 12:14
Saint:

Najelegantnije rjesenje je uciti engleski pa se ne zajebavas sa titlovima

Majke mi moje, ja kad gledam film sa titlovima i bez razlika je nebo i zemlja. Propusti se puno stvari gledajuci non-stop u slova na dnu ekrana...
08.09.2013 | 15:50
To sigurno i djeci kažeš, je li?
A što ako ne želiš gledati film na engleskom? Nego npr. na danskom. Švedskom. Rumunjskom. Ruskom. ... Ha?
08.09.2013 | 16:00
Pa prije gledanja uzmes knjigu "Neki jezik za neznalice" i proucis i iza toga pustis film i sve jasno.

Ima i jednostavnje, sknes audio sinkronzaciju na engleskom za film i pridruzis je filmu i imas englesku verziju.
08.09.2013 | 16:03
Smayoo je dao odgovor.
08.09.2013 | 16:49
Pa opce je poznato da djeca puno brze uce jezike od odraslih. Ne vidim tu nikakav problem.

A to je investicija za cijeli zivot, tako da...

Koliko ste Danskih/Ruskih/Gruzijskih filmova gledai u zadnje vrijeme

I garant ces jos naci titl za to
08.09.2013 | 17:26
drlovric kaže:
Pa opce je poznato da djeca puno brze uce jezike od odraslih. Ne vidim tu nikakav problem.

To je vjerojatno zato što ti nisi taj koji mora slušati djecu kako zanovijetaju "šta je reko, šta je reko?". Naravno, jer si ti negdje u Afganistanu dok se tvoja žena zajebava doma s djecom. Zar ne?

A to je investicija za cijeli zivot, tako da...

Naravno, to je točno. Ali ne ide baš tako brzo i lako kao što ti to prikazuješ. Jako dobro znam to jer sam (kao i mnogi iz ovog dijela Hrvatske) na takav način i sam naučio talijanski - gledajući crtane na RAI. Ali to je stupanj znanja jezika koji otprilike odgovara onom koliko prosječni bauštelac koji dane i noći provodi među "svojima" nauči njemačkog kroz 10-15 godina krampanja po Njemačkoj.

Koliko ste Danskih/Ruskih/Gruzijskih filmova gledai u zadnje vrijeme

Ja osobno - više nego američkih i engleskih. Preferiram skandinavsku produkciju, a u zadnje vrijeme sam pogledao 3-4 odlična rumunjska filma. I nekoliko kineskih koji su mi se svidjeli. I jedno 5-6 južnokorejskih od kojih sam baš, ono - ostao paf. Ruskih novih nisam baš puno vidio, ali ima nekih klasika kojima se svako toliko iznova vraćam. Recimo, ovaj mi je all-time favorite:

ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%BB...D1%8C%D0%BC,_1972%29

I garant ces jos naci titl za to

Itekako. Iznenadio bi se. Ako i ne nađeš hr/sr titl, nađeš engleski.
08.09.2013 | 19:13
Tome i ja pribjegavam. Čak znam u nedostatku hrvatskih titlova, staviti engleski i neka ide paralelno jer znaju mumljati, a ja to ne razumijem.
08.09.2013 | 19:22
meni je engleski materinji jezik, ali ja jednostavno moram imati titlove jer sam gluh ko stup ili stvarno mumljaju. pa mi to puno pomaze. ali ja samo engleske titlove stavljam, i cura je naucila na eng gledat, ali kada sam ekstra super dobre volje stavim joj na hrv pa ja patim tih par sati hehe
09.09.2013 | 05:57
smayoo kaže:

Itekako. Iznenadio bi se. Ako i ne nađeš hr/sr titl, nađeš engleski.

Jao Smayoo i ti ga zapetlja...

Pretpostavimo da Saint nadje crtani za klince na Rumunjskom ili Ruskom (to postoji uopce?), kako mu klincima pomaze titl na engleskom?

Ali razumijem sta hoces reci.

Samo i kvaliteta tilova je jako relativna stvar. To ljudi volontiraju pa objavljuju online. Puno stvari je pogresno prevedeno, ili uopce nije prevedeno u duhu onoga sto je glumac htio reci (bukvalni prijevod od strane osobe koja ne zivi u US recimo).

Ja sve pricam iz perspektive engleskog jezika i US produkcije, jer slozit ce te se da 90% sadrzaja kojeg konzumiramo dolazi iz tog pravca (skuzaj Smayoo, vecina ne gleda skandinavske filmove ).

Potrebno je provesti neko vrijeme s njima da skontas sta koje fraze znace

Kaze mi kolega jednom "I'm stayin' out of trouble". Prvi put sam cuo taj izraz. Ja mislio covjek ne zeli probleme u zivotu, a on govori da se razvodi od zene. Pa ti sad vidi
09.09.2013 | 05:58
smayoo kaže:

To je vjerojatno zato što ti nisi taj koji mora slušati djecu kako zanovijetaju "šta je reko, šta je reko?". Naravno, jer si ti negdje u Afganistanu dok se tvoja žena zajebava doma s djecom. Zar ne?

Pa kolega pobogu zar ti ne bi trebao biti na muskoj strani? Cisto, solidarnosti radi...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 0 minuta
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO