Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera

03.04.2014 | 19:33
Znam da je glupo ali moram

Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera,npr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
03.04.2014 | 21:15
Pretpostavljam da si mislio na vlastiti mail server na kojem ces podesiti svoju domenu. Mislim da OS X Server ima tu mogucnost, ili mozes instalirati neki 3rd party mail server. Samo nisam 100% siguran, ali mislim da vecina nasih ISP-ova filtrira vecinu portova, ukljucujuci i port 25.

Ako si mozda mislio samo "krivotvoriti" mail da druga strana misli da prima mail od Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , samo trebas za Outgoing SMTP server staviti neki server sto ne zahtjeva autentifikaciju. Mislim da bi t-comov mail.t-com.hr jos uvijek trebao biti bez autentifikacije.
03.04.2014 | 21:44
nije više.

Što točno trebaš s tim?
03.04.2014 | 23:09
Ma glupost,imam problem sa jednim nalogom. Jedan idiot je registrovao iCloud nalog za ne postojecu mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ne razmisljajuci za sta sluzi iCloud i find my phone. Aparat nije ukraden,posjeduje sve osim racuna(kupljen na crno)naravno pass nema teorije da se sjeti a domena koju je on stavio ne postoji.Regularno Apple salje reset pass na mail ali mail ne postoji.Konto sam ako postoji mogucnost da dignem virtualni server sa ovom domenom i skinem mail.Nemam pojma da li je moguce ni kako je uopste prosla registracija kod Apple.
03.04.2014 | 23:27
To sto zelis izvesti je nemoguce zato sto domena lalita.com vec postoji, a pretpostavljam da taj lik nije vlasnik. Ali zar nema opciju Answer security questions na iForgot? Ili je i to zaboravio?
04.04.2014 | 00:11
Ako ne moze proci dio sa Date of Birth, morat ce zvati Apple Support. Oni ga nece pitati DoB, nego direkt sigurnosna pitanja, mora znati odgovor na 2 od 3. Kad to prodje, pitat ce ga koji mail zeli postaviti kao recovery mail. Nakon toga ponovno ide na iForgot, samo ovaj put ce se mail slati na recovery mail.

Ja sam vec 2 puta mora zvati za cimere, i oba puta je proslo bez problema. Jedino sto sam ja u Dublinu, di Apple ima support (nisam bas bio odusevljen zenskom s druge strane, ali odradila je svoj posa).
04.04.2014 | 03:42
Da je to email adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , teoretski bi mogao kupiti hosting na to ime (JKILDHSSJS.com), i kreirati identicnu email (HYSGS) adresu pa bi Apple to poslao na validnu adresu, i vi bi uredno dobili mail.

Problem je ako ta lolita domena postoji, jer to znaci da ju ne mozes ti registrirati, a samim tim niti napraviti pripadajuci email account.

Jedino probati nazvati Apple support pa probati na taj nacin...
04.04.2014 | 06:49
Koliki zovi Apple Support i probavaju registrirati ukradeni telefon?
Kad bi tome bilo tako, tada ne bi imalo smisla zaštita.
04.04.2014 | 07:21
Ili neka kontaktira admina te domene lalita.com, objasni mu problem i zamoli za uslugu.
04.04.2014 | 07:40
zabac kaže:
Koliki zovi Apple Support i probavaju registrirati ukradeni telefon?
Kad bi tome bilo tako, tada ne bi imalo smisla zaštita.

U potpunosti se slazem sa tobom. Ja inace uredjaje koji su zakljucani ne radim. U ovom slucaju znam da je "regularno" kupljen,gdje i kada.Eto ljudi nekad uopste ne razmisljaju sta rade i onda se nadju u problemu zbog gluposti.
04.04.2014 | 07:42
smayoo kaže:
Ili neka kontaktira admina te domene lalita.com, objasni mu problem i zamoli za uslugu.

Dobra ideja,probam pa javim.
04.04.2014 | 21:03
Da malo bumpam temu

Covjek se sjetio svih pitanja aili imam veliki problem.Udjem u ID pormjenim pass ali zapnem kod gluposti. On je ID postavio kao ne postojeca dresa znaci Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sto znaci da ne mogu da verifikujem ID.Ako na tom nalogu promjenim na neku normalnu adresu opet ne mogu da aktiviram jer mi opet trazi stari nalog Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .Ima li neko neku ideju kako ovo srediti,ja vise nemam pojma sta da raim .Maltretiram se 3 sata
04.04.2014 | 21:06
Ne možeš ništa. Jedino kontaktirati admina od te domene i zamoliti ga da napravi taj account i forwarda ti na neku postojeću adresu.

Možeš liku lupit 2 šamara da se idući put ne pravi pametan. I naplatit mu svoja 3 sata.
05.04.2014 | 04:04
Cekaj, jel se mozes logirati u My Apple ID?

Jesi proba mozda logirati se na www.icloud.com sa tim AppleID-om, i u Find My iPhone maknuti iPhone iz tog accounta.
05.04.2014 | 07:16
Nakon reseta pass sam se logovao u my apple ID ali sam morao ovo " Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript promjeniti u validnu mail adresu zbog verifikacije. Onda ae logujem na icloud ali nemam ni jednog uredjaja na find my phone. Dok na aparatu i dalje trazi ID na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
05.04.2014 | 07:18
smayoo kaže:
Ne možeš ništa. Jedino kontaktirati admina od te domene i zamoliti ga da napravi taj account i forwarda ti na neku postojeću adresu.

Možeš liku lupit 2 šamara da se idući put ne pravi pametan. I naplatit mu svoja 3 sata.

Domena ne postoji tj u pripremi je
05.04.2014 | 14:01
Pretpostavljam da si odma prominio mail, a tek onda pokusa aktivirati aparat. Jedino ti onda jos ostaje probati prominiti natrag na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (posto neces moci, ostavis ne-verificirano) i onda probati aktivirati aparat (ako su vec zakljucali aparat na ne-verificirani account, onda ga takav mora moci i aktivirati). Ili ne znam jesi proba (a pretpostavljam da jesi), kad te za aktivaciju trazi pass za ID Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , jednostavno uniti ovaj novi pass. Ako ni to ne prodje nema ti druge nego zvati support.

Jos jedna stvar, kad si se logira na iCloud, je li ti izbacio poruku da se trebas prvo logirati na nekom iUredjaju da aktiviras iCloud ili se uredno logira, ali je Find My iPhone prazan? (Da ustanovimo da li je nakon promjene mail-a to novi account ili i dalje onaj stari)

P.S. Mozes probati kroz neki whois lookup iskopati kontakt vlasnika domene.
05.04.2014 | 14:56
Sve probao i opet nista,jedino vlasnik domene.
05.04.2014 | 17:49
Samo ja se bojim da ti ni vlasnik domene nece bas pomoci. Jer koliko sam skuzio, ti zapravo imas pristup tom accountu, ali telefon nije na tom accountu (to mi je jako sumnjivo, jesi li mozda prije restorea brisao iCloud account sa telefona nekim od onih hackova sto kruze u zadnje vrime). Mislim da je nesto pobrkano na samom accountu i to neces moci rijesiti bez Apple supporta.

Uvik ti ostaje ovo: www.iclarified.com/39562/ih8sn0w-release...vation-lock-bypasser . Objavljeno je 01.04. ali tip tvrdi da nije April Fool's Day joke.
05.04.2014 | 20:30
Digao sam ruke od svega,neka se vlasnik zeza sa tim.Mozda je malo konfuzno objasnjeno u postovima,pa cu probati objasniti po koracima radnje.

1.Aktiviran iCloud i find my phone sa ne postojecom mail adresom ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) na zalost moguce bez verifikacije maila.
2.Uradjen restore i ne mogucnost aktiviranja zbog zaboravljenog pass-a
3.Ulazak u Apple ID Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript preko sigurnosnih pitanja i promjenjena ID na drugu mail adresu(naravno i sam naziv iz Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript u npr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) verifikovan i aktivan preko maila.
4.na aparatu i dalje stoji Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ne mogucnost aktiviranja
5.Pokretanje icloud-a ali nema ni jedan aparat prijavljen(morao aktivrati na svom mac-u)
6.Nalog - ID i pass promjenjen opet na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ali bez mogucnosti verifikacije jer je ne postojeca domena.
7.Pokusao opet sa novim pass-om da udjem tj aktiviram aparat ali bez uspjeha
8. Postoji i opcija rescue mail adress u ID nalogu ali preko nje nije moguce izvrsiti aktivaciju,sluzi sam za obavjesti

Sto se tice apple support,vec sam naveo da aparat nije ukraden ali nema racuna jer je kupljen na crno .Tako da ta opcija propada jer iz apple traze bas racun kada je iCloud lock u pitanju.Lijepo od njih ali mi nije jasno kako su napravili propust aktivacije fynd my phone preko telefona ili iPad-a bez verifikacije maila

Probam ovo sa iclarified i onako je samo plocica za potklocati nesto
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 minuta
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.28 Seconds

Provided by iJoomla SEO