09.03.2015 | 23:56
Dakle, 10 eurića mjesećno za Office 365 nije puno, s obzirom što sve ukljućuje (jednom sam postao istu stvar pa me smayoo ismijao
sa svojim komentarima što on može sa 10 eurića više dobroga napraviti ovome svijetu- što cijenim i stoji), ali vratimo se na Office 365.
Dakle, ima nas koji office zaista koristimo, nas par stotina milijuna na ovoj maloj planeti.... nije neka brojka, ali eto
Znaći 10 eurića mjesečno i dobiješ full office za 5 računala i pet tableta ili smart phone-a (bez Accessa - što mene osobno jako živcira, ali eto pomirih se) off line i online, 1TB clouda preko OneDrive, 60 min Skype poziva na fiksne mreže.... Znaći, ko voli nek izvoli, nije da te netko pištoljem tjera, ali i iCloud i Dropbox i ostali se mogu tu sakriti i niti približiti.... s tim, ako ukljućiš članove obitelji u paket (jednako košta), svaki član dobija svojih 1 TB prostora na OneDrive.
Zašto to sve studenti nemaju besplatno, neću komentirati, ali 10 eurića mjesečno je jednako tri kave koje popiješ "dok odlućiš ne slušati dosadnog predavaća".... pa molim...
smayoo....udaraj