skinuo sam preko torenta Garageband Worls music jam pack, instalirao i sve radi savršeno. ali.. pri pokušaju da jam pack kopiram na vanjski hard, dođe gotovo do kraja i onda javi da je došlo do neočekivane greške - error code 1309. ima li rješenja?
Pa sta onda gnjavis sa glupim pitanjima
Ovako, fat32 ima 4gb limit po fileu a tebi je najvjerovatnije neki od fileova kojeg zelis iskopirati veci od toga. Jedino rijesenje ti je da preformatiras hard u Mac Extended tj. Journaled ili da si na PCu onda u Ntfs.
Nije nista komplicirano samo naravno da ces izgubiti sve sto je na tom disku zato prvo to prebacis na neki drugi disk ili zaprzis, onda iz Disk Utilitya formatiras taj externi disk u MacOS Journaled i poslije vratis podatke.
Sam da budem siguran - odem u disk utility, selektiram vanjski disk, promijenim volume iz MS-DOS file sistem u MAC OX EXTENDED (JOURNALED) i dam erase?
Podatke sam već prebacio na vanjski hard
Da, to je to.
Posto si sve izbackupirao nije problem i ako krivo formatiras jer uvijek mozes ponovit proceduru i ne moras se bojati da ces nesto sje... jer nemas sta (jedino ako krivi disk formatiras).
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj