Adobe CS3 ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Adobe CS3 ?

22.05.2007 | 17:50
Je li neko možda provao CS3?
Isplati li ga se uopće stavljati na stroj sa recimo 1.2 GHz proc.?
23.05.2007 | 00:11
Imam CS3 i od njega ce najvise koristi imati intelasi(taj sam:) )
Isplati se ako imas dosta rama
23.05.2007 | 01:31
Znam da je optimiziran za intel
Znači PPC = CS2
Jesu li mislili na G4 i G5 korisnike?
23.05.2007 | 01:41
Radi ko urica na MBP 17\", 2 GB rama.
23.05.2007 | 03:10
Frankie je napisao:
Znači PPC = CS2

A ko o vama vise vodi racuna
Budi urban,budi kul i kupi intel vec danas:whistle:
23.05.2007 | 17:32
uzzy je napisao:
Frankie je napisao:
Znači PPC = CS2

A ko o vama vise vodi racuna
Budi urban,budi kul i kupi intel vec danas:whistle:

Esad
23.05.2007 | 20:58
Meni radi super na PowerMac-u G4 1.25 sa 2 GB RAM-a.
24.05.2007 | 20:07
Frankie je napisao:
Znači PPC = CS2

Optimiziran je i za PPC - bolje je prijeći na CS3 nego ostati na mušicama od CS2, definitivno!

Ali za G4 na 1ghz, ja bi ostao na AI10 i PS7
24.05.2007 | 21:25
Vanjuška je napisao:
Frankie je napisao:
Znači PPC = CS2

Optimiziran je i za PPC - bolje je prijeći na CS3 nego ostati na mušicama od CS2, definitivno!

1,2 GHz sa 1Gb rama mi vrti CS2 kao od shale.
Inače, CS radi bolje tj. brže od 7 na bržim procesorima.
27.05.2007 | 05:22
CS3 je značajno brži od CS2 i na PPC mašinama. Konkretno, na G4 Dual 1.42 sa 2GB rama leti u odnosu na prethodnika.
27.05.2007 | 06:13
henrik je napisao:
CS3 je značajno brži od CS2 i na PPC mašinama. Konkretno, na G4 Dual 1.42 sa 2GB rama leti u odnosu na prethodnika.

To je lipo cut;)
27.05.2007 | 08:33
Ma to je super
28.05.2007 | 05:59
Momci su očito rešili da porade na optimizaciji koda. Stvarno, CS3 je zmaj u poređenju sa CS2 (na PPC). Mogu da zamislim kako je Intelašima, ali njihov problem je bio drugačije prirode
28.05.2007 | 18:52
Je li mu malo 1Gb rama?
A i onako moram staviti radnu do daske

Inače sam pročitao malo o system requirementsima za CS3.
Najzahtijevniji je flash koij traži minimalno 1GHz procesor.
06.06.2007 | 18:01
henrik je napisao:

Čak se i Bridge brže podiže, filteri u PHS su ažurniji, Illustrator se doduše podiže malo sporije, ali kad se radi nije spor.

Istina je sve to što pišete
06.06.2007 | 18:48
meni radi na bez problema na 1 gb rama. Vrtim ga na Athlonu 3500+
06.06.2007 | 23:53
athlon?

ugl ovo za ilustrator je stvarno istina, ja sam mislio da meni neš ne valja! diže ga osjetno sporije, al kad ga upali onda sve radi ful brzo... čudno... pozitivno ustvari... ionak ga ne dižeš svakih 20 minuta.
09.06.2007 | 01:15
CS3 je osvježenje za Intele, ali filtri treće ruke izgleda ne rade. Imam KPT kolekciju, na CS2 je radila, na CS3 neradi. Zna li itko nešto o tom?
09.06.2007 | 07:04
Ništa specijalno, tek treba da izađu verzije za CS3. Doduše, postoje varijante koje rade na oba, recimo meni PhotoZoom radi. A i na Demonoidu sam video neke kolekcije nominalno za CS2, a jedno 40% šljaka i na 3.
10.06.2007 | 05:08
meni sve radi sad na cs3ju... dobro, našo sam jedan koji mi ne radi.
  • Marek
  • Posjetitelj
11.08.2007 | 07:11
bok svima, moj prvi post ovdi na mom prvom Macu - jedno pitanje - nakon uspjeshne instalacije i pokretanja fotoshopa CS3, on oce aktivirati serijski broj. dal neko zna kak se ta akivacija mozhe izbjeci? inace radi kao samo mjesec dana.
11.08.2007 | 08:09
postoji ti pach koji sve uspjesno rijesava bez kodova imas ga na nekom od torrenta

da, raditi na Cs3 je prekrasno, flash pod istim krovom je humaniji no ikad

p.s. moze li mi netko poslati invitation code za demonoid, molim neku dobru dusu! ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )
  • Marek
  • Posjetitelj
11.08.2007 | 18:45
evo ja bi ti poslal al neznam kaj je to.
a ok za fotoshop, koji torrent program je za preporuciti na Macu? i imash neke stranice, mozhe na pm
11.08.2007 | 19:09
Eh taj POSTDATA
11.08.2007 | 19:16
s tomato sam najzadovoljniji.. sve ostalo sto sam probao na pc i macu je apsolutno smece.. poput bitTorrenta.. jednom ostanu bez perova i sidova.. gotovo vise ih 10 dana nece pronaci.. tomato je mraq (makar je napravljen na bitTorrentovoj bazi ((po meni)) radi 10x ucinkovitije) www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22891
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
13.08.2007 | 08:33
Misliš, prvu veriju Minija ili nepi Powerbook. Ne. Probao sam i skinuo.
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
13.08.2007 | 08:36
Ne treba ti ako imaš corporate verziju - toliko-i-toliko licenci po firmi - ta verzija ne treba crack i ne telefonira kući.
  • Marek
  • Posjetitelj
13.08.2007 | 16:57
nemam, imam extended verzju, skinl sam i patch za tu CS3 extended verziju al veli da nemre to patchirati
imam powerbook, onu najlakshu verziju, i to ide super.
04.03.2008 | 16:23
Frankie je napisao:
Vanjuška je napisao:
Frankie je napisao:
Znači PPC = CS2

1,2 GHz sa 1Gb rama mi vrti CS2 kao od shale.
Inače, CS radi bolje tj. brže od 7 na bržim procesorima.

Isto na ovoj konfiguraciji ne bi išao dalje od CS-a
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 54 minuta
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.
  • Szguri: nego zato što razumiju geografiju i povijest Rusija im je susjed, a povijest nije bila blaga. Isto sa Švicarskom: poznata po neutralnosti, ali izuzetno utvrđena i uvježbana. Država je doslovno dizajnirana tako da invazija bude noćna mora. Njihova neutralnost nije pasivna čuva je disciplina i spremnost.
  • Szguri: Osobno ne shvaćam naivnost toga da se ignorira činjenica da je rat i sukob odnosno mogućnost istog nešto što je ljudska slika i prilika od pamtivijeka. Možeš biti i spreman i miroljubiv, Švedska i Finska, primjerice, zadržale su ozbiljne obrambene kapacitete čak i tijekom mirnih vremena. Finska ima obvezni vojni rok i ogromne pričuvne snage, ne zato što su agresivne, nego zato što raz
  • Szguri: Pozdrav svima, čisto da se nadovežem na vruću temu. Kao netko tko je također bio u vojsci i imam raznog iskustva po tom pitanju.
  • drlovric: Bio sam u istoj misiji kao i profesionalni hrvatski vojnici. Nisam bio terorista niti neki placenik koji je isao da nanosi zlo ljudima tamo.
  • drlovric: Ja sam u pustinje isao po pare. Kao da je to neka tajna :) Nisam tamo bio iz uvjerenja ili nekih ideala, kao ni 95% ostalih ljudi.
  • JOHN: i odlučuje o tuđem mesu. Ja ako imam osjećaj braniti svoj dom i obitelj, to ću po inerciji napraviti, a ne da mi tamo neki kozojeb docira koji u backgroundu zgrče pare dok preslaguje pijune po karti a u pauzama vrti sa ratnim profiterstvom
  • JOHN: pustimo pojedince neka misle i idlučuju za sebe, a ne nekome da se hvali tuđim tijelom(mesom)
  • JOHN: Ako se granatiranje Zagreba ili recimo razvaljivanje Valpova smatra ulazak neprijatelja, onda jesam. I ne pričam drugačije od onoga što ti pričaš, nego samo kažem da netko okreće dobru lovu na tuđoj patnji. Ali kad me već potežeš za jezik…..daj me podsjeti kakve veze ima Afganistan i slične lokacije na kojima si radio s ulaskom u tvoj grad. Ponavljam, ja jedam za obuku i spremu, ali
  • drlovric: Da bi se ti u svojoj drzavi osjecao sigurno. Skupa sa svojom obitelji.
  • drlovric: Nisi srecom doziivo kako izgleda kada ti nepoznati naoruzani ljudi udju u grad/selo. Inace bi pricao drugacije i borio se za to da ti drzava ima najjacu mogucu vojsku.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

1v@n, Air, Bip, Borostef, Gjuroo, m@xym, MacSlavko, Riba, tino1, Anonimci (1267)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO