24.02.2025 | 12:46
rusty kaže:
Dakle prihvaćanje prijedloga će ovisiti o broju jednaki odgovora na ovo pitanje? Ako da, mogu također kao i ostali potvrditi da će se samo obrisati lokalni parametri i accounti na tom računalu i ništa više.
Hvala, ne znam možda me se krivo razumjelo.
Vjerujem ja što je napisano, sa svoga stajališta sam htio reći da sam imao puno neugodnih situacija zbog sitnica. Naročito kad su Windowsi u pitanju.
Nikad neću zaboraviti kad mi je prijatelj kupio free OS laptop.
I nemogu instalirat Windowse. Instalirao Linux-e(više njih) sve radi, i nikako instalirat Windows-e. Kontaktirao servis, postavio pitanje na official forumu ... na kraju sam odgovor našao na "nikad čuo" forumu. U BIOS-u, više se ne sjećam točno, imao je neku glupost za "uključit", "isključit" a nigdje veze s vezom.
Treble je to isključit, neka kao koliko sam ja razumio zaštita ... u pitanju je bio Lenovo laptop(malo jači, skuplji sa grafom ... nije baš sad da je neki šrot bio u pitanju).
Zato uvijek sve pitam. Evo na primjer web dizajn, naučiš čovjeka instalirat WordPress, kako napraviti stranicu(page), kako da instalira temu, page buiulder po volji ... i zaboraviš mu reći jednu malu stvar koja može puno značiti - permalinks!
Zahvalan sam svima na pomoći. Ponekad ljudi možda su dosadni sa pitanjima, naročito ako si novi u okruženju ali ja sam osoba koja rađe sto puta pita i jednom radi, nego pita jednom i onda milion problem zbog sitnice.
A forum je jako dobar, to sam napisao puno puta. Konkretno pitaš, konkretni odgovori. Za mene sve što mi treba.