25.03.2025 | 04:10
Novak kaže:
Molim poznavatelje Mac-a da mi pomognu!...
Nisam siguran da ću ti pomoći, al ajd...

1. Ovo možda nije do samog korištenja Mac-a već je do prilagodbe softwarea za Mac. Možda verzija za Mac nije ispeglana kao za Windoze.
2. Ne koristim ovaj software i nemam pojma što bi prva poruka trebala značiti. Jesi li postavio to pitanje na službenom forumu Vloggera? Možda bi tamo dobio konkretniji odgovor nego na GPT-u.
3.
"The file name you specified already exists in the output location. Do you want to replace it?" Ovo mi zvuči kao generička poruka gdje exportiraš nešto što si već exportirao u drugom obliku i sada te sustav pita želiš li novim exportom "uništiti" stari fajl. Dakle, želiš li novom exportiranom fajlu dati novo ime kako bi ti ipak ostala datoteteka koju si prethodno snimio. U stilu... Prethodnu datoteku si snimio s nazivom "Datoteka-1"... Želiš li sljedeći export snimiti kao "Datoteka_2" (i stvoriti novi fajl i ostaviti stari) ili želiš da se novi fajl jednostavno prepiše preko starog..?
Sve skupa mi se ovo čini da nije toliko do Mac-a već je do samog proizvođača softwarea. Koliko su se oni potrudili da prilagode ovaj software za Mac kako bi funkcionirao jednako kao na Windozama..?
Moj savjet je da probaš dobiti što više informacija na njihovom službenom forumu.