Brokenstones invite
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Brokenstones invite

09.01.2008 | 21:57
Molio bih clanove ako tko ima da mi PM-a invite code za navedeni site.
Buduci da je demonoid down nisam jos uvijek nasao pristojan torrent site koji
bi ga zamijenio.

Thx
09.01.2008 | 22:51
Ufff to se plaća suvim zlatom
čim mi stigne dobiješ 1 na mail ;D
10.01.2008 | 00:01
nemam suvog zlata, ali cuga i cevapi dolaze u obzir hehe...

Hvala
10.01.2008 | 12:43
Stigao daj mail
10.01.2008 | 13:56
Ajoj i ja bi jedan priti pliz ako netko može hvala lijepo...

EDIT:

mail, naravno:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
10.01.2008 | 14:07
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Cim budem u mogucnost saljem invite kome bude trebalo.

Za nase clanove only ofc.

Hvala najljepsa!
10.01.2008 | 14:11
ako moze i meni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
hvala
10.01.2008 | 14:50
pirati...
10.01.2008 | 14:53
sirotinja prijatelju, sirotinja
  • Jack
  • Posjetitelj
10.01.2008 | 14:54
Evo ako moze i meni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Thanks in advance!
10.01.2008 | 15:57
Znam da je tesko svima udovoljiti ali ako imas jos koji invite )
10.01.2008 | 16:18
ako mozda ima jos koja moze plz Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
10.01.2008 | 18:52
ako ima još koja - bilježim se sa štovanjem.
10.01.2008 | 19:25
Ako i meni moze na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
10.01.2008 | 20:49
molim i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ako ima koja. btw jel zna netko sta je s demonoidom, nekak je down u zadnje vrijeme...?
11.01.2008 | 11:18
Kay je napisao:btw jel zna netko sta je s demonoidom, nekak je down u zadnje vrijeme...?[/quote]
ubilo ga.
to je vjerojatno i razlog pomame za brokenstones pozivnicama...

blog.wired.com/monkeybites/2007/11/demonoid-torren.html
  • sebek72
  • Posjetitelj
25.01.2008 | 12:04
ako moze i meni brokenstones invite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
puno hvala
25.01.2008 | 12:29
Please....
25.01.2008 | 13:49
Ako nije problem...
ivan.toric@zd.t-com.hr

Pozdrav!
29.01.2008 | 21:04
Ako nije tesko nekome, moze i meni na

Hvala puno!!!
30.01.2008 | 02:29
mislim da ne bu nis od tog... jos se i demonoid zgasio =(((
30.01.2008 | 17:55
ak nije proble jel moze meni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
30.01.2008 | 19:11
Ok, i ja se pridruzujem ekipi koja zeli imati invitation;

02.02.2008 | 19:41
jos samo ja..

hvala!!
06.02.2008 | 14:19
i ja bih lijepo molio jednu pozivnicu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

hvala unaprijed
09.02.2008 | 21:15
ako ima jedna viska za mene bio bih zahvalan
hvala!
10.02.2008 | 00:13
Pa ako ima...možete li meni poslati... Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
18.02.2008 | 00:20
moze i meni please!
Ne znam šta bih od kad je nestao demonoid
Hvala puno....!!!
18.02.2008 | 00:21
moze i meni please!
Ne znam šta bih od kad je nestao demonoid
Hvala puno....!!!
13.09.2008 | 23:00
molim invitation za demonoid.com hvala!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 6 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, robee, songoku, VanjusOS, Anonimci (489)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO