15.01.2010 | 08:46
sto se tice komparacije iDisk-a i Dropbox-a ,Dropbox je puno transparentniji, pregledniji i znas sto se u kojem trenutku dogadja i u kojem je stupnju dogadjanja
sto se tice mail-a tu imas alternativu sa yahoo mail-om npr koji pruza jednako kvalitetnu push mail uslugu
najveca manjkavost svih alternativnih sustava je to sto su ili manjkave, ili nepotpune ili ne rade kako treba
najveca prednost MobileMe-a je imho syncanje kontakata i calendara , i eventualno do nekakve mjere MobileMe Gallery (za koju i postojih adekvatnih zamjena,tipa google, dropbox itd. iako manje vizualno privlacnih )
btw. fruux je alternativa syncanju kalendara, kontakata itd. no uvijek sam nekako imao osjecaj bete-e u svemu tome i vise mi je radilo nego sto je,ali napredovalo je od onda tako da moguce da je sada ok
moras procijeniti u kojoj ti je mjeri bitno da je integrirano sa sustavom i koliko ti je bitno syncanje takve vrste informacija i podataka
meni je 2 puta koristilo kod novih racunala i samim time mi je vec opravdalo svoju cijenu,iako vjerujem da bi nekakvom cijenom od npr 49 dolara uz recimo 5 ili 10 gb bila puno privlacnija usluga, i vjerujem da bi se manje raspravljalo o njenoj isplativosti