16.03.2010 | 12:23
Postavio sam isto pitanje i na mackorisniku i na apple discussions i kako nema neke pomoći a trebao bih to riješiti u dogledno vrijeme ponavljam i ovdje:
Supruga je napravila novi pages dokument sa samo dvije stranice i velik otprilike 1,3 MB. Nakon snimanja i zatvaranja Pagesa više nikako ne mogu otvoriti ovu datoteku. Odnosno mogu je samo pregledati u Quickview, ali kad pokušam otvoriti u Pagesu javi mi samo grešku "The document ... couldn't be opened."
Probao sam sve savjete koje sam našao na apple discussions ali bez uspjeha. Jedino rješenje koje mi pada na pamet je da napravim screen capture kada otvorim taj dokument u Quickview i onda to lijepo prepišem iznova, međutim to je toliko debilno rješenje da se nadam da neću tome morati pribjegavati. Za samo ove dvije stranice to bi još bilo i prihvatljivo rješenje ako izuzmemo ovaj zaglupljujući faktor, međutim smrznem se kada pomislim šta bi se dogodilo da mi se to desi ne nekim moji drugim službenim fajlovima koji imaju preko sto stranica.
Ima li tko kakvu ideju da mi pomogne ili možda neki savjet kako ili s čim drugim da probam riještiti ovaj problem?