21.05.2010 | 19:52
smayoo je napisao:
Hm. I dalje ne kužim na koji se način u njemu informacije prikupljaju, a da je bolji od organiziranja u foldere i korištenja Spotlighta?
Očito ću morati probati...
Npr. kliping stvari sa web stranica pojedinog dijela teksta, fotografije ili čitave web stranice (jer te se stvari mijenjaju). Kako ti to radiš?
Ja samo označim pojedini element i drag'n'drop-am u sorter (koji je uvijek aktivan) ili kliknem na toolbar u browseru u kojem je bookmarklet (kako to oni zovu) od DT te odaberem u kojem ću formatu sačuvati informaciju. Ukoliko odabirem dio teksta sa web stranice ostaje mi informacija sa koje sam stranice i kada preuzeo tekst.
Tada upišem i tag(ove) i sve je puno brže (barem meni) nego da to činim na neki drugi način.
Osim toga, lako je pisanje bilješki. Za vrijeme rada na računalu čim mi padne na pamet napisati kratku bilješku kraticom na tipkovnici otvaram prozor za upis bilješke ne otvarajući sam DT tako da to ide vrlo brzo. Tada i bilješku mogu tagirati.
Počeo sam se navikavati da mi uopće nije bitno u kojem mi je folderu pojedina stvar te sam prigrlio DT. BTW foldere mogu koristiti i u DT te kombinirati klasični način i DT mogućnosti.
Isprobaj, ništa ne košta.