15.07.2010 | 14:24
Očito sam onda među rijetkima koji preferira trans naprem utorrenta.
Kada sam se switchao prije koje 3 godine na Mac-a, koristio sam utorrent na Win i bio razočaran što ga nema na Mac OS Xu. No probao sam alternative, i od svih najviše me se dojmio trans.
Kada je izašao utorrent i na Mac-u, isprobao sam ga i ostao razočaran. Ponovo sam mu dao priliku prije par mjeseci no ista stvar.
U Trans-u ima predobrih opcija koje utorrent nema (primjerice limit speed u određenom vremenskom razdoblju, koji je meni izvrstan, a koji utorrent nema). Ima još par opcija kojih se sad iskreno ne mogu sjetiti, al znam da utorrent nisam odbacio samo zbog ove jedne.
Također, meni je obrnuta situacija. Trans mi je brži od utorrenta + kaj u postavkama pojedinog torrent filea ima puno više opcija nego kod utorrenta.
Ako želiš LStands4Love, možemo napraviti najobjektivniji test. Stavimo limit dl i u isto vrijeme započnemo dl s time da pogasimo apsolutno sve na kompu. Pa ćemo vidjeti koji je brži. Ovako nije za usporedbu kad skidaš jer neki put ti je veza bolja, neki put nije, dva filea odjednom skidat paralelno nikako nije objektivan test.