Koji program za Mac?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji program za Mac?

10.11.2010 | 21:50
Postoji li neki program za Mac s kojim možeš video sa YouTube pretvoriti u mp3?
10.11.2010 | 21:54
Evom
10.11.2010 | 21:56
Stvarno si brz..svaka čast !!

Hvala!!
10.11.2010 | 22:20
Nema na čemu.
11.11.2010 | 09:36
može tip kako se ovo koristi sa youtube videom?
Ja odem na stranicu youtube i povućem url u njega i on kaže da nije našao video. Uzmem onaj link po chare gumbom i opet mi isto kaže?!
11.11.2010 | 09:39
ili je predviđeno za konverziju nakon sto je file skinut?
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.11.2010 | 10:30
mpeg streamclip isto nudi export ali u aiff pa onda kroz itunes mos u mp3
s time da nekad ne radi direktan link od youtube videa.. pa otvoris filmic u safariju i prozor activiti i u listi od te stranice ( filmic mora krenuti) nadjes file koji je najveci i zavrsava na .flv ili .mp4 pa kliknes na njega i stisnes cmd c - desni klik copy ne radi u activitiju..

pasteas taj link u mpegstream clipu u opet url dialog boxu i on ga povuce.. exportas u aiff il po zelji u video neki..
11.11.2010 | 12:00
ecvis17 je napisao:
ili je predviđeno za konverziju nakon sto je file skinut?

Predviđeno je za konverziju nakon što je file skinut. A skineš ga vrlo jednostavno, pomoću online rješenja:

www.keepvid.com
11.11.2010 | 13:49
Ma znam kako sa safarijem skinuti ... hvala. Mislio sam da je neka turbo-ultra-stupid-user-mac logika
A i kad se pokrene program piše "Drop Movie, Folder or URL"?!
A probao sam i skinuti file sa outube-a i onda taj file baciti i ne sljaka
Onaj SSSR photoshop video sam skinuo sa Safarijem dodao mu flv extenziju i bacim ga ... ovaj nešto radi i onda izbaci error da neće :/

EDIT:

probao sam i sa nekim drugim videom i dobivam isti error.

Failed. dyld: unknown required load command 0x80000022
11.11.2010 | 18:37
Skida se pomocu Safari-a i to jednostavno. Sad sam na piceku pa nemrem objasniti.
Pa kaj VLC ne zna konvertirati u nekaj upotrebljivo?
11.11.2010 | 20:28
Ecvis, o čemu ti pričaš? Ako skidaš pomoću keepvid, kad mu daš youtube link, on ti ponudi sve raspoložive verzije (FLV ova, ona rezolucija, MP4 ova ona rezolucija), ti na onu koju želiš lupiš desnoklik pa save linked content as i snimiš na desktop. Nikakvo prtljanje s ekstenzijom. Ja uvijek povučem MPEG4, nikad FLV pa ne znam, možda EVOM ne radi s FLV (možda!). Kad download završi odvučeš film u Evom i on ti napravi MP3.

Funkcionira i sa URL-om ako se radi o RTSP protokolu ili nečem sličnom. Za Youtube ne.

Postoje i super-ultra-turbo-apple rješenje, ali se plaća. Meni to treba vrlo vrlo rijetko pa mi se nije isplatilo plaćati pa onda nisam niti zapamtio kako se softver zove.
11.11.2010 | 20:32
zabac je napisao:
Skida se pomocu Safari-a i to jednostavno. Sad sam na piceku pa nemrem objasniti.
Pa kaj VLC ne zna konvertirati u nekaj upotrebljivo?

VLC ne zna iz MPEG4 filma izvući MP3 audio zapis. Odnosno, možeš ti dobiti samo audio zapis, ima MP3 ekstenziju, ali velik je megabajta isto kao i cijeli film.
11.11.2010 | 20:46
@smayoo, ja nisam skidao sa kipvid.com jer nisam za to čuo ranije, a nisam ni kliknuo na link koji si stavio jer sam skuzio da ovaj Evom moze konvertirati flv ... a kad skidaš sa safarijem samim onda je to jedini tip fajla koji se dobije. No dobiješ ga kao file bez extenzije, VLC recimo to čita normalno ali dok ne dopišeš .flv ga quickview (ili kako se ono zove ono pregledavanje od OS-a sa kad selektiraš fajl i lupiš spacebar) ne razumije ... ili QuickTime naprimjer.
E pa taj onda file Evom nije htio progutati.

No ako već možeš s keepvid.com skinuti u mp4 recimo onda mogu sa QuickTime Pro exportirati samo audio pa mi onda ovaj programčić ni nije nešto potreban.

Tako da ... na kraju, tnx na keepvid.com ... i netreba ni meni nešto često samo sam svejedno zaključio da je o tako nečemu riječ.

Fala
Bok
11.11.2010 | 21:38
No, pa ako si već kupio QT Pro, onda ti Evom sigurno ne treba.
14.11.2010 | 12:46
moze malo podrobnije sta se tice Evom kako se radi zar nema nesto jednostavnijeg, neznam meni se cinii Evom jako komlicirano..ima nesto kao da se prebaci samo link i to bi bilo to
14.11.2010 | 18:38
ima. Plaća se. Ne znam kako se zove. Googlaj.
14.11.2010 | 18:48
Get Tube...nije free khmkhmm....i jako jednostavno...
www.svcreation.fr/
19.11.2010 | 15:17
Ja to rješavam drugačije.
RealPlayer Downloader za skinuti film pa Aimersoft converter u šta hočeš pa SoundStudio u audio (AIFF) pa iTunes u mp3. Naj kvalitetniji način, doduše i Aimesoft i SoundStudio se kupuju, ali su mi trebali u poslu, pa sam ih kupio.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 5 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Jedro, kupus, m@xym, Riba, vicko, Anonimci (883)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO