22.01.2011 | 13:17
Da li ti se otvara mali prozorčić u kojem moraš upisati prijavu? Naime, meni npr na
http://www.vecernji.hr/ ako se logiram kroz popup prozor onda ne nudi zapamćenu korisničku prijavu, ali ako otvorim prijavu u novoj stranici onda da. Moguće je da je to zbog toga što ne radi kad se za prijavu koriste skripte. Ipak, s druge strane možda je to tako namjerno napravljeno?
Jesi li probao sa nekim drugim browserom? Chrome npr. radi i sa popup prijavama, dok Firefox samo djelomično jer pamti samo korisničko ime, ali ne i lozinku.
ISPRAVAK: trenutno koristim Firefox 4 betu pa nisam vidio popup prozorčić koji nudi da zapamti prijavu. Ipak, kad mu se kaže da zapšamti onda radi ok.
Riba je bio brži, ali slažem se s njim da neke stranice ne dozvoljavaju da se zapamti prijava, npr. PayPal i OnLine Banking sustavi, ali mislim da je to ok. Ja imam 1Password, ali ni on mi na takvim stranicama ne nudi mogućnost pamćenja prijave, što mi zapravo i odgovara
Ipak se tu radi o financijama i najbolje je da se takve prijave nigdje ne pamte zar ne?