27.09.2011 | 23:00
Ovako.Neki dan sam dobio iTunes karticu sa 25€ na njoj.Do danas sam kupio dvije aplikacije i jednu pjesmu , sve skupa oko 18€. Posto sam ranije kupovao aplikacije preko racuna( Click and Buy) doslo je do nesuglasice izmedju racuna. Tako da mi je pjesmu i pola recauna za te dvije aplikacije skinuto sa tog racuna a ostatak sa kartice.Ni sam ne znam kako se to desilo ali tako je.Dok sam kupovao aplikacije gledao sam koliko mi je ostalo para,zadnji put je bilo oko 11€. poslije toga su nastali ti problemi sa placanjem, tako da mi je racun CaB skinuo 12 € ostatak mi je vratio na moj iTunes racun.Tako da kad sam zadnji put gledao bilo je 20€ ma racunu. danas sam reinstalirao Lion i kad sam ponovo isao na itunes , nije bilo vise tih 20€ na racunu. Pokusao sam kupiti neku aplikaciju, dobio onaj prozor da nemam para na racunu.Gledao sam da mi nije ko provalio na racun, i sve je ok. Evo dopisujem se sa apple suportom ali oni se prave blesavi, kao da ne mogu vidjeti sve moje transakcije. Kazu da sam ja te novce potrosio.
Ne kontam kako se to moglo desiti i da li je moguce da ce mi stvarno ukrasti 20€.