App store
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

App store

14.10.2011 | 22:24
Danas sam malo isao bespucima app store-a za Lion, da vidim ima li koja aplikacija za mene, ali otkrio sam da mi iWork i iLife nisu registrovani kao kupljeni. Mada su oba legalno kupljene,iWork prije dvije godine a iLife dosao sa novim iMacom. Ipak je skoro godinu dana proslo od kako se App store koristi, tako da ne mogu vjerovati da to nisu rijesili. Ako nista mogucnost serijskog broja unijeti na aplikaciju koju bi sad snimio preko App store-a. Jer iWork sam kupio on line tako da nemam dvd s njim.Ili jednostavno da pisem na apple suport pa da vidim sta ce oni reci?
14.10.2011 | 23:07
Ne razumijem u čemu je tvoj problem?

Sve ti radi i sve se normalno updatea, zar ne?
14.10.2011 | 23:14
radi sve, ne kazem da ne radi, ali sta ako mi rikne hd? nemam dvd od iWork-a. preko appleove stranice ga vise ne mogu snimiti.Nego moram ici na app store.znaci opet placaj.
14.10.2011 | 23:25
Pa valjda imaš online račun kad si ga kupio.Ako bi trebalo a sumnjam, pošalješ im mailom kopiju računa i mirna bosna.
14.10.2011 | 23:32
ma imam negdje i mail sa serijskim brojem. Ali ne znam preko kojeg mail sam to kupio. Evo sad gledao ne mogu ga naci,ali potrazit cu ga veceras.
14.10.2011 | 23:53
Pa ako serijski broj imaš, što te briga, samu instalaciju uvijek možeš posuditi od prijatelja ili skinuti, glavno da ti znaš da si je pošteno kupio.
15.10.2011 | 00:49
ma ja sam skoro sve za imac i iphone posteno kupio, samo sto me malo ovo zivcira.ali kao sto moja zena kaze ,sta cu ti ja kad si picajzla.
15.10.2011 | 03:40
A, prije ili kasnije ces nesto duplo platiti. Na to i racunaju. Kupio sam bio neki program za iPhone (subnet calculator) preko nekog od pca, pa sam naknadno otkrio da mi je neko syncanje s macom taj program pobrisalo. Stavi mu soli na rep... Windowe preinstalirane, kartica otkazana, nema nikakve konfirmacije i potvrde kod kupovine preko njihovog stora, cak me i za upgrade besplatnih aplikacija trazi unosenje broja kartice...
15.10.2011 | 11:13
Sto se tice app stora i nisam bas nekih problema imao,sem kad s mi klepili 20€ , ali vracaju polako. Ma i sam kontam da ih kupim ponovo da bi mi sve bilo na mjestu. A zena kaze sacekaj jos malo. Pa cu vidjeti.
15.10.2011 | 17:02
Ako ćeš im slati račun na mail usput im napomeni i onih 60 € za MobileMe
15.10.2011 | 17:39
to za mobile me sam vec poslao. cim dobijem, kupujem jos jedan express da pojacam signal u spavacoj.Evo i sa iTines store-a su mi vratili onih 20 eura. da mi je samo vidjeti nekog kome se baca 60€ za nesto sto su mnogi dobili djabe .
15.10.2011 | 22:04
scarface32 kaže:
to za mobile me sam vec poslao. cim dobijem, kupujem jos jedan express da pojacam signal u spavacoj.Evo i sa iTines store-a su mi vratili onih 20 eura. da mi je samo vidjeti nekog kome se baca 60€ za nesto sto su mnogi dobili djabe .

Jesi li ti Bračanin podrijetlom?
15.10.2011 | 22:05
NenadX kaže:
A, prije ili kasnije ces nesto duplo platiti. Na to i racunaju. Kupio sam bio neki program za iPhone (subnet calculator) preko nekog od pca, pa sam naknadno otkrio da mi je neko syncanje s macom taj program pobrisalo. Stavi mu soli na rep... Windowe preinstalirane, kartica otkazana, nema nikakve konfirmacije i potvrde kod kupovine preko njihovog stora, cak me i za upgrade besplatnih aplikacija trazi unosenje broja kartice...

O čemu ti? Aplikacije kupuješ starom, novom, susjedovom karticom, to je nebitno zato jer se sve vežu za tvoj Apple ID account - a ako imaš i dalje taj account (a ne vidim razlog da ga nemaš) aplikacija ti je tamo, među Purchased, samo se spusti u povijest svojih kupovina i naći ćeš je

Također, kad kupuješ preko App Storea, bilo za iOS ili Mac nema šanse da dva puta nešto kupiš, to je nemoguće. Osim ako se radi o potpuno novoj verziji programa...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 39 minuta
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO