17.11.2011 | 12:05
Riba kaže:
Ne sjecam se kako je na Mailu, ali na Thunderbirdu si uz account koji je jedna stvar mogao definirati razne "Identities" i vezati ih za odredjeni account, pa vjerujem da je to ono sto trazis.
Točno to. Ima Riba dobar osjećaj za problematiku
Malo me to razljutilo, u svim mail programima se to može, a u Apple Mail.app ne ide. Čak je i bilo masovnih seljenja sa Mail.app na TB samo zbog te nemogućnosti. Net je pun takvih diskusija.
Kopajući dalje ipak sam naišao na jedno čudno jednostavno rješenje. Toliko jednostavno da mi je bilo čak sumljivo
. Ustvari čak i dvije verzije rješenja.
Druga verzija je čačkanje po .plist file, to će pričekati da sakupim dovoljno energije.
Prvu sam isprobao i radi solidno, ne savršeno ali skroz ok. Mail>Preferences>Accounts>Email Address:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
,
Samo de dodaju mail adrese odvojene zarezom i kod kreiranja nove poruke odabire se From:
Da bi smijeh bio veći, to ustvari i kaže sam Mail.app kad ostavimo kursor kratko vrijeme iznad tog polja: "Enter one or more email addresses, separated by commas."
Sebi sam pomogao, a možda usput i još kome