07.09.2012 | 09:42
da to sam i ja mislio, no međutim simptomi su ovakvi: kliknem na mail koji znam da ima recimo 10 linkova u sebi i recimo dvije- tri riječi teksta.
U tom trenutku s desne strane u preview prozoru imamoanj header (primatelj, pošiljatelj) a body mi samo piše "Loading" i vrti se onaj kotačić. I to traje, traje, traje.
S druge strane ako isti taj mail otvorim u dediciranom tabu onda sto otvaranje recimo bude u roku 1-2 sekunde. Neki mailovi (čisti tekst) bude instant.
Mislim malo mi je to čudno. Ako je istina to što govoriš vezano za velike slike (a istina ove su bile velike) onda mi je to još jedan problem, jer s druge strane isti taj mail se instant otvara u apple mail ili Sparrow.
Smeta me to "sluggish" ponašanje i volio bi 100% tvrditi je li to default tako ili se ipak nešto može konfigurirati.
Dodatno tome ima problema kada ima nekoliko tabova otvorenih, dogodi mi se da preview pane ne prikazuje ništa kada klikam na mailove u popisu. Moram napraviti vertical/classic view promjennu kako bi to proradilo ili ugasiti/upaliti app.