17.02.2012 | 15:43
@smayoo, nisam postala na switchu, jer sam se nadala da će iskusni Mac korisnici nabrojati par favorita. Hvala na linkovima.
U vezi Appcleanera: kako sada dosta isprobavam razne appove, cesto ih i bacam u smece (deinstaliram), pa mi se činilo zgodnim da mogu samo drag & drop iz applications u Appcleaner i da nakon search sve on "pobaca u smeće". Uredna sam too much ( ne kada pišem na netu - ipak rijetke prilike se moraju iskoristiti
), pa mi smeta ta pomisao da je ostalo nešto iza programa, a i imaš pravo to je windows razmišljanje, kojega se ne mislim odreći
( daaaa! Mac je neusporedivo stabilniji i sve naj
)
@DrAle, ja ti "uredovno" vrijeme provodim ispred word-a, tako da sam morala i kupiti Office uz novi iMac i prilično se razočarala što nema hr spell check-a. Na iPadu koristim Pages i draži mi je, ali ipak kada je posao u pitanju...meh. Pod najdraža aplikacija mislila sam na onu koja ti padne na pamet u Top 10 postovima. Hehe
Zezam se, najdraža je najčešće ona najviše korištena ili što god ti shvaćaš pod pojmom najdraža će biti u redu.
Dodajem Plex popisu koji je predobar kao zamjena za Front Row. Muzika, filmovi, serije, fotke, appovi unutar appa iliti plug inovi - ma predobro!
nije se dogodilo da fula, osim na 2 filma opise filmova, postere i ostalo - metadata "tražilice" rade savršeno, ništa nisam morala podešavati.
Hvala na odgovorima.