13.04.2012 | 00:50
Iako moram priznati da nikad nisam kod kuće imao stroj sa Snow-om, samo sam radio na njima na poslu, video obrada i slično... Moj prvi kućni Mac je došao sa Lionom i moram reći da s njim nikad nisam imao problema.
Iskreno, smatram usporedbe jednog potpuno funkcionalnog OS-a sa spiralnim skalpelima prilično djetinjastima...
Prihvaćam da nekom iz nekog razloga ne odgovara... ali nemojmo previše dramatizirati...
Ako je riječ o nekom syncu mailova... U mom prošlom životu na PC-u
sam i previše puta ostao bez kontakata zbog neuspješnih spajanja kompjutera i mobitela... rješenje je ponekad tako bolno, ali i tako jednostavno... Prepiši pa još malo prepiši... Ja osobno nikad, ali nikad neću dopustiti da potpuno ovisim o bilo kojem operativnom sistemu pa bili to Windowsi, Mac OSX, linux, i ini
Neke stvari uvijek nekome neće odgovarati, ali tehnologija ide dalje, u kojem smjeru - vidjeti ćemo, ali, da, ponekad se moraš prilagoditi OS-u, a ne obratno... Pogotovo kada te prilagodbe za veliki broj ljudi i nisu tako dramatične, iako prihvaćam činjenicu da su nekima i predramatične...