19.08.2012 | 08:48
zabac kaže:
Da nešto pitam. A zašto su tagovi nesređeni? Ja kad konvertiram CD, tada iTunes posauga imena pjesama i album, a cover ili s neta ili skeniram. Imam osjećaj kako je ovdje pitanje o povećoj kolekciji piratluka koju je gotovo nemoguće dovesti u red, pa se tražu automatika i naravno opet da se ne plati ni lipa.
Što se tiće pjesama, ja osobno smatram da nikako ne mogu vrijediti ista pravila za software i za pjesme. Podržavam skidanje i slušanje pjesama (ne i daljnju distribuciju) na kompu bez plaćanja, jer ionako za svaki kupljeni prazni DVD, pa makar na njega spržio svoje slike s ljetovanja, nove Win 8 trial, ili nešto treće, svejedno plaćaš pokvareni namet šugavom ZAMPU (Huljiću, Rozgi,raznim Jambrošićima...
Dakle, zašto bi onda plaćao 2 puta istu stvar? Čovjeka to frustrira!!!
No, sa softwareom je potpuno druga stvar...
PS
Moja "kolekcija" sastoji se od cca 30-ak aktualnih pjesama, i to samo na iPhoneu, kojeg spojim u autu na audio sustav. Na kompu brišem sve jer ak mi se sluša koja pjesma, poslušam ju online!
Zato Zabac, nema potrebe skretati temu na pitanje piratluk ili ne, jer bi tema bila kilometarski dugačka