30.10.2012 | 18:23
Ja mislim da imam rjesenje.
Imao sam isti taj problem s Wordom i komentarima, mucio se s tim danima da otkrijem problem, probao reinstalirati, resolvirati duple fontove, kreirati drugog usera, pa je jedno vrijeme radilo pa opet nije itd.
Onda sam iskljucio balone i tad je radilo ali mi je to bilo ruzno i nepregledno pogotovo kad sam imao dokument s komentarima od vise ljudi.
Nakon mucenja i mucenja sam skuzio u cem je stvar. U svakom balonu ti pise datum kad je netko komentirao. Ako je taj datum na hrvatskom, onda Word na to popi*di i pada u nesvijest. Ali problem je zapravo u OS-u koji mu šalje krivu informaciju.
Dakle, ideš u System Preferences > Language & Text > Region i promijenis regiju iz Croatian u neku "bolju". Meni je, otkad sam promijenio u United Kingdom (nisam u United States jer imaju krivi poredak dana i mjeseca u datumu), Word ozivio i uzivam u punoj ljepoti njegovih baloncica.
Mozda se moze i customizirati hrvatska regija, mislim da je Wordu samo bitno da ne pise "ponedjeljak, utorak itd." ali to bi trebalo provjeriti, ja se ne sjecam, bilo je to prije par mjeseci.
Takodjer jedno od rješenja je da u Wordu iskljucis datume u balonima od komentara (Word Preferences > Track Changes > uncheck "Include reviewer, time stamp and action buttons").