Već neko vrijeme imam na računalu Final Cut X, a povremeno se zaželim staroga Final Cut 7 u kojem se osjećam nekako doma. Sinoć sam pokušao instalirati ponovo Final Cut 7 pored postojećeg Final Cut X i nisam uspio. Nakon toga sam instalirao Final Cut Express bez problema. Je li moguće imati ove dvije verzije FInal Cut Pro aplikacija jednu pored druge? Nekad mi je netko rekao da je, jer dolaze iz različitih galaksija.
Ja uredno imam FC Studio 7 i FCP X na istom kompu, OS je Sierra (10.12.6). Doduse, razlika je sto sam FC Studio imao odavno na kompu pa samo instalirao desetku kad je izasla, ali trebalo bi radit oboje.
Hvala na pomoći! Slijedio sam logiku da stariji mora biti instaliran prije. Isbrisao sam FCP X i instalirao FCP 7 i onda ponovo instalirao FCP X. Obadvojica rade bez greške.
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM