Apple Watch iskustvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Watch iskustvo

26.11.2015 | 17:44
Ponavljam, ako si ti sretan zbog toga i drugi su onda zbog tebe. Meni, niti bilo kome drugome se nemoraš opravdavat. Ja sam samo dao svoje osobno viđenje po pitanju sata. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, sve u skladu s osobnim potrebama, pa sam i ja takvo dao, no nisam te njime obvezao.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
28.11.2015 | 18:38
Nisam se opravdavao i ne znam zbog čega misliš da jesam. Cilj mi je bio samo pokazati korisnost sata za mene i moju bolju polovicu. Naravno da to ne znači da drugi moraju u satu vidjeti išta korisno.

Istina je da si se uglavnom držao osobnog viđenja i svog mišljenja i to je bilo uredu sve dok nisi spomenuo ovu misao:

JOHN kaže:
Neki ljudi stvarno olako postaju robovi tehnologije. No ako tebe veseli, onda smo generalno svi sretni
28.11.2015 | 21:12
Pa opravdavao si se sa medicinskog aspekta, a osobno mi je drago što pomaže tebi i supruzi.
Pod "neki" nisam mislio na tebe i još par ljudi, nego na dobar dio ljudi. No generalno sada kad i ja čitam, kao da sam tebe piknuo.
Pa ću preformulirat izjavu.

Ljudi olako postaju robovi tehnologije
29.11.2015 | 08:43
Da imam novaca kupio bi onaj naskuplji, kako bi kupio i nekoliko satova Švicarskig majstora.
Uopće je bedasto izmišljati razloge zašto nešto kupiti ili ne. Možda za koju godinu kupim jedan. Treba mi zato da drugi vide kako imam Appleov sat.
Za fizičku aktivnost, ako se sam ne potrudim, nema te igračke koja me bude natjerala na to.
30.11.2015 | 09:18
zabac kaže:
Za fizičku aktivnost, ako se sam ne potrudim, nema te igračke koja me bude natjerala na to.

Tako sam i ja mislio dok nisam kupio Withings Pulse… Kako me ta spravica natjerala da se više krećem
30.11.2015 | 11:29
Moram priznati da sam bio skeptičan prema tome da će me neki gadget natjerati da se više krećem.
Pogotovo nakon par dana korištenja AW kada sam shvatio da ekran ne reagira na znojne ili mokre prste
Međutim, nakon mjesec dana korištenja prihvatio sam igru sa potrošnjom kalorija, ustajanjem nakon 50 minuta sjedenja i vježbanje barem 30 minuta dnevno ( to vježbanje mi priznaje i konstantno hodanje )
Tako da sada kad navečer vidim da mi na AW nedostaje potrošenih kalorija, izađem u grad i propješačim nekoliko kilometara, onako laganini.
AW to registrira i do kraja dana mi je norma ispunjena ( do 24 h )
I tu se može reći da sam postao rob tehnologije, ali ja to vidim u pozitivnom smislu.
Ima takvih aplikacija i na iPhone-u i drugim gadgetima, ali dobro mi je sjelo to da u svakom momentu mogu pogledati potrošnju kalorija, otkucaje srca, i sl. I da ne zaboravim; prilikom šetnje ili trčanja, iPhone ostaje doma.
30.11.2015 | 14:27
Dok sat ne uhvati navike i počne te bombardirati reklamama za sportsku opremu.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
24.10.2016 | 20:44
zabac kaže:
Dok sat ne uhvati navike i počne te bombardirati reklamama za sportsku opremu.

I tako nakon godinu dana druženja s Apple watch, nije me počeo bomardirati reklamama za sportsku opremu, a i baterija još uvijek potraje do dva dana. No, od ne znam ni ja kakvih mogućnosti ostao sam na tome da pogledam povremeno koliko je sati, koliko sam potrošio kalorija i koliko sam se kretao, te na brzinu provjerim kakva mi je porukica ili poštica stigla.

U međuvremenu sam "opametio" kuću do te mjere da mi više nije potreban ni sat pa ni iPhone da bilo čime upravljam osim kad odlazimo i vraćamo se kući. Nekako mi se taj geofencing i korištenje GPS-a nije svidio, a niti radi kako treba, pa je to jedino kad posegnemo za mobitelom (HA aplikacija još nema podršku za Apple Watch).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (772)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds