23.02.2017 | 23:14
Kada sam otvorio temu, tada sam jos tragao za d/a uredjajem... Posto sam video da pojedini DAC-ovi poseduju sva tri ulaza, neki samo coax i optiku a neki samo USB. Pre dva dana sam imao kod sebe tri razlicita DAC-a, na probu u svom sistemu ( hvala jaranu djuki na cimanju
. Prvi je bio Audioquest "dragonfly", irDAC by Arcam i neko Behringer cudo ( koje svira sasvim korektno u mom sistemu, ali je previse gabaritno i glomazno, te mi se nije uklapalo u moju koncepciju sistema)! Naravno, izbor je pao na Dragonfly, mali USB stick, koji svira za nepoverovati (odnos cena - kvalitet)! Arcam je cudo od DAC-a, ali prelazi moj trenutni budzet, tako da sam morao da se pozdravim sa njim ( njega mi je ustupio prijatelj, vec par meseci se sluzi sa njim i odlepio je
. Ali sam takodje prezadovoljan i sa ovim malim cudom iz Audioquest fabrike. Takodje sam probao ( na kraju i kupio HRT headsteramer) koji se isto solidno pokazao... Covek je toliko izasao u susret, dao ga na slusanje i odredio smesnu sumu za koju ce ga dati, da bi bilo bezobrazno od mene da ga nisam uzeo! Definitivno DAC sa usb ulazom...