29.03.2014 | 20:16
smayoo kaže:
$100 ne da nije skupo, nego je skupo da mi oči iscure, s obzirom da se radi o nečem što mi treba jednom u n godina. Dakle, Fotomagico - križaj.
A dobro, ja sam ga kupio kad je bio na akciji nekoj, nemam čak ni ovu zadnju verziju... 100$ za to jest puno, al valjda im ide...
Taj Garage Band - krenuo sam u tom smjeru, ali nije mi intuitivan, ali baš nimalo. Poubacivao mi je 15 pjesama iz iTunesa opet kao 15 paralelnih trackova, a ja ih želim jednu iza druge. Koliko je uopće vjerojatno da netko potegne drag & drop 10 pjesama iz iTunesa u GarageBand i da ih želi smiksati da svih 10 svira istovremeno????!
WTF, što dalje da radim s tim? Jesi ti to koristio? Može nekih par koraka? Jednostavno se ne snalazim, a nemam vremena sad proučavati.
E, sad, ne koristim GarageBand, no on je baš za to namijenjen. Imaš 15 trackova, složi ih tako da idu jedan za drugim, nešto kao layeri jel... jedna ide do 5:05 minute, pa stavi drugu ispod nje da krene od tada gdje ova završava i tak ih slažeš jednu ispod druge slijeva nadesno.... Kao sendvič
Tako je bar logika u Motionu, a sve je to na isti kalup.
Onda ima to sigurno znam opcija Save as koja bi to trebala exportat. A negdje tam ćeš naći i fade in out ili crossfade pa i to moš ubaciti... Baci pogled na help, brzo ćeš naći.
Za iMovie - to je, u smislu neintuitivnosti, još gore go*no od GarageBand pa baš ono jako zazirem da idem išta pokušati...
Kako rekoh maloprije, originalni iMovie iz '06 ili ranije i to radi, samo, gdje ćeš ga naći...
iPhoto najnoviji, naravno, nemam, jer nisam na 10.9, nego na 10.8. Iz kojeg razloga mi, pretpostavljam, ni one skripte neće raditi...
Ali mogao bi playlistu exportati pa potegnuti u itunes na starom lapu, on je na 10.6... To mi možda još bude najjednostavnije...
Zato sam ti i dao one skripte jer sam bio uvjeren da si još na 10.6