24.12.2015 | 07:19
Kloba kaže:
drlovric kaže:
Znaci otplatio se Apple Care? Ipak se sve dobro zavrsilo
Ma ne da se isplatio - već ne znam šta bih napravio da ga nemam!
Pazi, dva puta mijenjao kompletni gornji clamshell zbog displaya koji se razlijevao (ne znam kako to bolje objasniti, ali mogli su me svaki put odjebat) i sada ovo. Čim vide Care, rade na kompu šta hoćeš.
A stvarno su mi mijenjali matičnu, iako mi je Migrant Assistantom sve vraćeno, morao sam upisivati sve lozinke ponovo, i Time Capsule je ovo shvatio kao nov komp...
dlovric, heal još jednom na savjetu...
Ovo sam već objavio, ali da stavim post gdje mu je i mjesto:
Je, ali za US i vjerojatno UK, DE i slične, HR tu ne spada - a moj glavni account je pod hrvatskim računom...
Ma, iako sam u ove dvije i pol godine dva puta mijenjao display zbog probijajućih žutih boja na uglovima prilikom ulogiravanja ili gledanja filmova (gore desno, dolje lijevo - bitno da je pozadina crna i da se ovo dvoje što sam naveo dešava); a nedavno zbog vodoravnih prvo zelenih pa nakon tri mjeseca i bijelih horizontalnih crta koje se pojave u razmacima od sekundu do dvije na istom mjestu ukoliko nešto ne stisnem, zbog čega su mi zamijenili logic board (napominjem da se prvi display clamshell rješavao pod regularnim jamstvom, druga dva pod Careom koji mi ističe početkom svibnja 2016.
I jutros - na moj totalni popizditis - pri gledanju interneta pojavile se ponovo tanke i ne pre duge bijele linije na donjem lijevom dijelu Safaria (tamo gdje si staviš da vidiš saveane strane - Bookmarks, Reading List i Subscription - zaboravih ime)...
Uglavnom, vani bih dobio novi laptop već nakon tri zajebancije, što je stvarno rijetko - rekli su mi iz Applea UK u mail prepisci "ne da bi dobio laptop, ali da je rijetko) ali ja ponovo nisam snimio mobitelom i nemam dokaza pa ponovo moram čekati novo sranje nadajmo se prije proljeća - jedino što mi se rodila zamisao da napravim fresh install, koji nisam radio još od Mavericksa.
Samo - bez Migration Assistanta - jer će mi podesiti programe i postavke OS-a, zar ne?
Ima li koji način da importam iTunes, Photos i Documents - a za ostalo me zaboli jer mogu ponovo skinuti?
Što predlažete?